Мария Бакалова официално стана част от семейството на Marvel! 26-годишната

...
Мария Бакалова официално стана част от семейството на Marvel! 26-годишната
Коментари Харесай

Мария Бакалова покори нов връх: вижте дебюта на актрисата на Comic-Con

Мария Бакалова публично стана част от фамилията на Marvel!

26-годишната актриса се появи на Comic-Con в Сан Диего, Калифорния - най-голямото интернационално събитие, което събира основатели и фенове на комикси, фентъзи поредици и техните телевизионни и кино акомодации.

Бакалова взе участие в презентация на студио Marvel дружно с сътрудници от идния „ Пазители на галактиката 3 “ ,. Тези дни бе оповестена и основната роля на българската актриса – тя озвучава руското куче Космо , изпратено на галактическа задача през 60-те години. След като изгубва и придобива телепатични спосбности вследствие от излагане на лъчи, Космо се озова на галактическата станция Knowhere, която става неговия нов дом и в последна началник на защитата.

Така българската актриса се подрежда до звезди като Вин Дизел и Брадли Купър , също дали гласа си на герои от „ Пазители на галактиката “ - надлежно Грут и Рокет Ракун.

За появяването си на един от общо четирите дни на събитието Бакалова още веднъж заблестя благодарение на стилистката си Джесика Пастър , която работи още със звезди като Емили Блънт, Обри Плаза и Миранда Кер.

Вижте фотоси от панела на Marvel в галерията тук:
 Приета в фамилията на Marvel: Мария Бакалова гостува на Comic-Con в Сан Диего  Приета в фамилията на Marvel: Мария Бакалова гостува на Comic-Con в Сан Диего  Приета в фамилията на Marvel: Мария Бакалова гостува на Comic-Con в Сан Диего  Приета в фамилията на Marvel: Мария Бакалова гостува на Comic-Con в Сан Диего
Мария облече комбиниране от пролетната сбирка на Louis Vuitton за 2022 година - топ и пола с мъниста и железни елементи в черно и сребристо. Рокаджийският тоалет бе приключен с черни кожени ботуши до коляното.

Номинираната за „ Оскар “ актриса застана и пред обектива на влиятелния уебсайт за кино IMDb , който също бе измежду гостите на събитието. На фрагментите я виждаме напълно в черно с корсет и панталони. Снимки от фотосесията вижте в галерията тук:
 Мария Бакалова с извънредни портрети от IMDb на Comic-Con  Мария Бакалова с извънредни портрети от IMDb на Comic-Con  Мария Бакалова с извънредни портрети от IMDb на Comic-Con  Мария Бакалова с извънредни портрети от IMDb на Comic-Con
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР