Мария Бакалова обяви в Инстаграм следващият филм, в който ще

...
Мария Бакалова обяви в Инстаграм следващият филм, в който ще
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в хорър

Мария Бакалова разгласи в Инстаграм идващият филм, в който ще се снима. Той се споделя Bodies, Bodies, Bodies („ Тела, тела, тела “) и ще бъде продуциран от А24. Това е самостоятелното студио, на което дължим зад някои доста нашумели заглавия, като номинирания за 6 Оскара през 2021-а „ Минари “ и спечелилият 3 Оскара „ Лунна светлина “.

След две комедии, наподобява третият  филм на Бакалова в Холивуд ще бъде много друг. Засега липсва каквото и да е публична информация, с изключение на написаното в уеб страницата Deadline  „ източници описват плана като „ скришен слашър филм “. „ Слашър “ е кървав поджанр на хорър филмите, в който злодеят нормално работи с режещи принадлежности и не се лимитира с 1-2 жертви.   

Сайтът Deadline напълно подходящо акцентира, че студиото A24 приготвя „ смъртоносен “ актьорски състав за новия си трилър. Освен Бакалова, срещаме още имената на Амандла Стенбърг (звездата от престъпната драма The Hate U Give (2018), комикът от Saturday Night Live Пит Дейвидсън, който неотдавна направи усещане в „ Кралят на Стейтън айланд “ на Джъд Апатоу и Майхала Херолд (която в можем да гледаме в сериала „ Индустрия “ по HBO Go).

За холандката Халина Рейн Bodies, Bodies, Bodies ще бъде вторият ѝ режисьорски план. Дебютът ѝ Instinct (2019) бе предлагането на Нидерландия за Оскар в категорията за Международен филм. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР