Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната

...
Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната
Коментари Харесай

БГ дъщерята на Борат оглави световна класация - slava.bg

Мария Бакалова, която влезе в облика на Тутар - 15-годишната щерка на казахстанския публицист Борат в продължението на комедията от 2006, означи още един сериозен триумф. Бургазлийката оглави класацията за най-популярни артисти в света, определяща се от милионите консуматори на влиятелния кино уебсайт IMDb.

Това е безспорен казус, защото за първи път, откогато съществува платформата, българско име стои на върха на звездния лист. Блондинката изпревари голям брой от холивудските звезди, включително даже и Саша Барън Коен, който е главното настоящо лице в Борат 2.

След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи. Миналата седмица Мария се озова във всички международни медии, а повода бе скандалната сцена с някогашния кмет на Ню Йорк и сегашен лечен юрист на президента Тръмп - Руди Джулиани, станала част от лентата.

Актрисата получи похвали и от колежката си Нина Добрев. „ Мария Бакалова е българка. Тя приказва на български език във кино лентата и в никакъв случай не съм била по-горда “, написа Добрев в обществените мрежи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР