Мариета Георгиева бе назначена със заповед на министър-председателя Кирил Петков

...
Мариета Георгиева бе назначена със заповед на министър-председателя Кирил Петков
Коментари Харесай

Назначиха дългодишен директор на гимназия Асен Златаров“ във Видин за зам.-министър на образованието и науката

Мариета Георгиева бе назначена със заповед на министър-председателя Кирил Петков за заместник- министър на образованието и науката. Тя е експерт в областта на професионалното обучение. Повече от 20 години е шеф на Професионална гимназия "Проф. доктор Асен Златаров “ във Видин. Била е народен специалист по Европейската рекомендация за трансфер на заеми в професионалното обучение и образование (ECVET) към Центъра за развиване на човешките запаси. Има богат опит като преподавател по електроника и информатика, както и като учител по осведомителни системи в бизнеса и управнически осведомителни системи в локалния център на Нов български университет във Видин.
Мариета Георгиева е машинен инженер с тапия от Техническия университет в София. Завършила е също математика и информатика в СУ "Св. Климент Охридски ". Има магистратура по учебен мениджмънт от ЮЗУ "Неофит Рилски ". Преминала е през голям брой спомагателни квалификации.
Заместник-министър Георгиева е повторен притежател на почетното отличие на МОН "Неофит Рилски " за цялостна високо професионална активност в системата на образованието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР