Мариан Вълев живее в хотел от няколко месеца насам. Актьорът,

...
Мариан Вълев живее в хотел от няколко месеца насам. Актьорът,
Коментари Харесай

Защо Куката отиде да живее в хотел

Мариан Вълев живее в хотел от няколко месеца насам. Актьорът, прочут още като едно от неприятните момчета на българското кино, се е изнесъл там преди близо четири месеца. Причина за това е реализацията на дебютния му като режисьор филм, озаглавен „ Чалга “, и снимането на втория сезон на хитовата престъпна сага „ Дяволското гърло “.

За фотосите на „ Чалга “, които се реализираха напълно с мобилен телефон, 53-годишният актьор е живял близо два месеца на родното Черноморие. Престоят му там наложи заминаването към морето на приятелката му – някогашната гимнастичка Цвети Стоянова, написа „ Галерия “.
                             

Според осведомени Куката, както е прочут артистът от сериала „ Под прикритие “, е прекарал най-дълго време в баровския курорт Свети Влас. Основно филмовият план е сниман в морската ни столица Варна, Бургас и Златни пясъци, а измежду останалите местоположения се подрежда Стара Загора. За да осъществя по допустимо най-бърз и комфортен метод плана, той е трансформирал хотелските стай в свои дом.

За страдание след дългия престой на морето, Мариан не е имал опция да се наслаждения на уютния си дом в столицата и на динамичното всекидневие. Разбира се, мотивът е благополучен – той ще бъде част от продължението на „ Дяволското гърло “, с основното присъединяване на Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. 
                             

В новия състав влиза и актрисата Рая Пеева, която сходно на Куката отсяда в хотели, тя обаче се стреми да разчупва работния развой с разходки в планината. Това излиза наяве от формалните профили, които звездата поддържа в обществените мрежи. Сред останалите в състава се подреждат Димо Алексиев, Александър Тонев и доста други.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР