Мари Будева се показа обидчива глезла! Мари Будева, известна само заради

...
Мари Будева се показа обидчива глезла!
Мари Будева, известна само заради
Коментари Харесай

Щерката на Гала си показа нрава: Разглезената Мари не търпи критика!

Мари Будева се появи обидчива глезла!
Мари Будева, известна единствено поради обстоятелството, че е щерка на Гала, сподели нрава си. Девойката, която като дребна бе много симпатична и изглеждаше мъдро и възпитано момиче, стартира да показва разглезеност и тотална нетърпимост към рецензии.

Мари Будева не търпи рецензии, само че уви… или привиква, или навън от мрежите

Това е меко казано неуместно при все, че Марито е решила, с изключение на всичко друго, да се изявява и като инфлуенсър. Ами, щом ще си даваш з@дника за лайкове и рейтинг в нета, ще би трябвало да се научиш да търпиш и мнения, които не ти изнасят. Иначе си спри у вас и радвай близките…

Будева постоянно пуска свои снимки в мрежата като се надява на благи и възторжени реакции. Разбира се, че има такива и те не са малко, само че има и хора, които гледат с „други очи“. Точно такива консуматори на няколко пъти й пишат, че за имиджа на гореща мацка, който очевидно желае да си окачи, изглежда… по какъв начин да кажем… една концепция наедряла.

Е, това преля чашата на Марито, която вместо да подмине и да махне с ръка, се върза крепко. И даже съобщи, че е афектирана и че хвърля кила пот и доста старания, с цел да чете след това кофти мнения. С което ясно сподели, че цялостен живот е била глезена и чака това и отсега нататък. Е, ами не става.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР