Марешки, който има бизнес с бензиностанции, цитира думи на шефа

...
Марешки, който има бизнес с бензиностанции, цитира думи на шефа
Коментари Харесай

Марешки: Цацаров, проверете има ли ”чадър” над мен!

Марешки, който има бизнес с бензиностанции, цитира думи на шефа на "Лукойл България " и ръководител на Българската газова и петролна асоциация на съвещанието на парламентарната комисия за битка със сивата стопанска система и контрабандата от 28 септември:

"Говорим за феномен, човек, седящ на трибуната на българския парламент. Твърдя че има тежък политически чадър над него. Откъде са тези горива, които влизат толкоз на ниска цена, че да продава, тъй че да печели. Дайте всички да купуваме от там. Смразяващо е бездействието на страната, когато виждаме, че имаме 1 милиард не събрани и се чудим по какъв начин да увеличим пенсиите на хората с 10 лв. ".

По думите на Златев единствено от акцизи хазната губи 1 милиард, а всеки втори литър от вносното гориво е минал през границата ни контрабандно.

В отговор през днешния ден Марешки, който е и зам.-председател на Народното събрание, съобщи, представен от БНР:

"Призовавам господин Цацаров да се извиси на равнището на своята неустрашимост , да образува незабавно бързо дело, да бъде свикан господин Валентин Златев да осветли тези нарушители във високите етажи на властта, които могат да постановат тежки политически чадъри. Ако господин Цацаров не събере храброст да образува дело и да осветли тези хора, ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР