Марая Кери вече звучи навсякъде, което е ясен знак, че

...
Марая Кери вече звучи навсякъде, което е ясен знак, че
Коментари Харесай

5 полезни съвета как да харчим по-малко за коледните празници

Марая Кери към този момент звучи на всички места, което е явен знак, че и белобрадия дядо скоро ще се появи. 

Идват коледните празници, които чакаме, с изключение на поради фамилната софра и моментите на уют и успокоение, и поради подаряването на дарове. Всеки хуква да търси мечтаните от другите неща,  с които да ги зарадва, само че това може да коства много пари. 

Именно по тази причина ви предлагаме 5 трика, които са тествани и работят 100%, само че единствено в случай че ги прилагате съществено. 

Направете лист

Списъците за извършване на покупки са наложителни, когато желаете да спестите нерви, време и пари! Отбележете си единствено това, което желаете, направете явен проект за деяние и нападайте магазините. Добре е да подредите нещата по цели. Това, което най-вече желаете да е най-отгоре, тъй като е доста неприятно, когато стигнете до магазина, само че той към този момент е празен.

Определете  бюджет

Задължително си определете бюджет, само че дано той бъде реален. Проверете онлайн кое какъв брой коства, вижте дали някъде ще намерите понижение, промокод или оферта. Също по този начин ви съветваме да дадете си дадете и някакво поле за обсъждане. Нека бюджетът не е прецизен, дано има 10% от горната страна, за всеки случай, тъй като може да изскочи нещо, което сте желали, само че сте мислили, че парите няма да ви стигнат.

Започнете извършването на покупки по-рано

Това е най-хубавият съвет, който някой може да ви даде. Пазарувайте за празниците по-рано. Не чакайте декември, с цел да купите декорация или играчки. Не чакайте 20 декември, с цел да хукнете в мола, с цел да търсите дарове. Тогава всички бързат, извършването на покупки се трансформира в пъкъл, а цените просто стават непоносими. Това, което можем да ви посъветваме, е да купувате подаръците месец по рано, по време на пониженията или Черния петък.

Обмислете добре

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. Така е 100% и при извършването на покупки. Не се поддавайте на импулсите си. Обмислете покупката. Ако сте си харесали шал, само че той е пъклен безценен и не сте сигурни - не го купувайте. Ако въпреки всичко се върнете да си го купите и е привършен, ами просто не е бил за вас! 

Пазарувайте онлайн

Ако не ви е неприятно и не ви носи чувство за неустановеност, пазарувайте онлайн. Спестява пъклен доста време, изпитание и много постоянно и пари. Почти всеки уебсайт предлага опцията, в случай че се регистрираш или дадеш имейла си, да изпратят код за 10% отстъпка, което много положително предложение, в случай че пазарувате повечко.

Бонус: не всичко е материално

Не е наложително коледните дарове да са в кутия. Коледният подарък може да бъде прекарване, основаване на прелестен спомен, ария, танц или всичко, което ще донесе на другия човек чувство за уют и обич.

Не се ограничавайте, дайте независимост на въображението си и ще имате незабравима Коледа!
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР