Марая Чапъл-Надал от законодателното събрание на американския щат Мисури поднесе

...
Марая Чапъл-Надал от законодателното събрание на американския щат Мисури поднесе
Коментари Харесай

Сенаторка във Facebook: Надявам се да бъде извършен атентат срещу Тръмп

Марая Чапъл-Надал от законодателното заседание на американския щат Мисури сервира извинения за коментар във Фейсбук, в който бе изразила вяра скоро да бъде осъществен атентат против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Тя обаче посочи, че без значение от бурните рецензии против нея, тя няма да подаде оставка, съобщи ТАСС.
Senator Maria Chappelle-Nadal wrote a Twitter post “I hope Trump is assassinated! ”
Keep calling her office & demand she resign: 573-751-4106 pic.twitter.com/3PgJTWAppm
— Dr. Thomas Hoke (@hoke_thomas) August 18, 2017 " Сбърках и нося отговорност за това ", съобщи тя на конференция в Мисури и увери, че в никакъв случай няма да повтори грешката си. " Взех си поука ", сподели Марая Чапъл-Надал.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НАЙ-СТРАННИТЕ И ИНТЕРЕСНИ ФИЗИОНОМИИ НА ТРЪМП

42-годишната представителка на Демократическата партия написа във Фейсбук: " Надявам се да бъде осъществен атентат против Тръмп ". Тя изясни, че е била провокирана от реакцията на президента след конфликтите сред неонацисти и техни съперници в Шарлотсвил. Тръмп съобщи, че отговорни за насилието са и двете страни, само че не порица категорично крайнодесните.

Губернаторът на Мисури и водачите на републиканците и на демократите в законодателното заседание на щата приканиха Марая Чапъл-Надал да подаде оставка. Тя смъкна коментара си от Facebook, само че поднасяйки извинения, посочи, че " няма желание да напуща поста си и ще се бори и отсега нататък за нещата, които счита за извънредно значими ".
  По тематиката Тръмп: Понякога е необходим митинг, с цел да се излекуваме Бившият основен пълководец на Белия дом подготвен " да тръгне на война " за Тръмп Жена отхвърли да беседва с Тръмп поради мненията му
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР