Мара Отварачката се изпокара със съпруга си по време на

...
Мара Отварачката се изпокара със съпруга си по време на
Коментари Харесай

Фолкфурията Мария може и да ликвидира брак номер 3

Мара Отварачката се изпокара със брачна половинка си по време на общата им отмора в Гърция, съобщи "Уикенд ". Въпреки че тя мина под венчилото едвам преди 7 месеца, двойката към този момент е пред бракоразвод.

Фолкдивата публикуваше фотоси в обществените мрежи от тяхната взаимна отмора, само че след свадите те са се прибрали в България.

Причините не са напълно ясни, само че има версия, че някой от двамата може би е кръшнал от правилния път. Друга версия е, че децата на предприемача не са съумели да се спогодят с новата му жена и непрекъснато ѝ правели номера.

Каквато и да е истината е реалност, че и този брак на Мария може да се окаже краткотрайно събитие.

Все още в профила ѝ в Инстаграм попадат фотоси от сватбата им, както и взаимните фотоси от техните пътувания. Затова е допустимо абсурдът да е отшумял.

Да напомним, че това е трети брак за някогашната чалга изпълнителка. Първият беше с Димитър Андонов, той продължи 5 години, вторият просъществува 3 години и беше с Християн Гущеров.

Възможно е този брак да бие върховете по късото си битие. Предстои да разберем дали това ще се случи, или двамата още веднъж ще открият път един към различен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР