Мара Отварачката наистина ще разори мъжа си Мирослав. След като

...
Мара Отварачката наистина ще разори мъжа си Мирослав. След като
Коментари Харесай

Отварачката харчи парите на Миро в баровски ски курорт

Мара Отварачката в действителност ще разори мъжа си Мирослав. След като преди броени седмици двамата отидоха на отмора в Монако, в този момент карат ски в италианските Алпи. Бившата певица с ухота демонстрира първокласния апарт хотел в който е отседнала и който предлага освен занимания по пистите, само че и неповторимо СПА с басейн на покрива. Разбира се, двамата са облечени в най-марковите ски екипи, а вечер разпускат с гурме ястия, видя Hotnews.bg.

Бизнесменът е почнал да разпродава парцелите си, с цел да има кеш, с който да устоя скъпите прищявки на жена си. Мирослав е продал огромен апартамент в София против 300 000 евро. Лихварят щял да употребява парите за харчовете си около Мария, а не за инвестиция в различен парцел или бизнес, издадоха от обкръжението му.

„ Миро е като обаян, а фолкаджийката се възползва от това и е като прахосмукачка за парите му. Харчи на пакост, не може да й смогне. Вместо да остави нещо на децата си, най-после ще остане на улицата, тази ще го разори и зареже до 3 години “, ядосват се приятели на Миро.

Мария излиза на месец по 50 бона на мъжа си. Тя харчи като за последно и не стопира да се хвали със скъпите си придобивки. Щерката на пенсионираната фолкаджийка също излиза много скъпо на следващия си доведен татко. Детето на Отварачката постоянно е облечено в скъпо и стилно облекло.

Марая непрестанно обновява наличието на дрешника си и се облича единствено с дизайнерски тоалети. Всяка волност на дребната е закон за майка й, която не й отхвърля нищо. Да му мисли Мирослав, който има две деца, които също чакат солидна прехрана, маркови тоалети и скъпа частна детска градина.

Бившата жена на тариката по никакъв начин не се радвала, че прахосвал по този начин парите си по заралийката със противоречива известност. Вая ненавиждала Мария, тъй като й открадна мъжа, остави децата й без татко, а и ще изхарчи парите му, които са насъбрани от лихварство, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР