Мануела Малеева наблюдава на живо двубоя на Григор Димитров със

...
Мануела Малеева наблюдава на живо двубоя на Григор Димитров със
Коментари Харесай

Мануела Малеева: При Григор има огромна разлика в сравнение с преди 2 седмици

Мануела Малеева следи онлайн дуела на Григор Димитров със Стан Вавринка в Париж, а по-късно показа оценката си за представянето на Гришо.

Легендарната ни тенисистка не скри, че е разочарована от провалянето, само че посочи позитивната смяна при Димитров в последните две седмици, което ѝ дава убеденост, че той ще има положителни резултати на трева.

Според Малеева пък Вавринка може да завоюва шампионата, в случай че задържи формата си.

"1-2 точки, 1-2 сантиметъра. Толкова от време на време е належащо, с цел да се реши един мач в интерес на единия или на другия. Разбира се, че ме е гняв, че Григор загуби, само че въпреки това мога единствено да го поздравя за играта му. Разликата е голяма, в случай че съпоставим къде беше преди две седмици и се веселя, че го видях на едно друго равнище. Хъс, борбеност, разпределяне, убеденост. Всичко е на линия за едно положително показване на идващите шампионати на трева. А в случай че Вавринка продължава да играе по този начин, може и да завоюва Ролан Гарос! ", написа Мануела Малеева, която поддържа Григор в развиването му още от детските му години.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР