Манекенката и фотомодел Жизел Бюндхен и съпругът й, суперзвездата на

...
Манекенката и фотомодел Жизел Бюндхен и съпругът й, суперзвездата на
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен и Том Брейди продават имението си за близо 40 милиона

Манекенката и фотомодел Жизел Бюндхен и брачният партньор й, суперзвездата на американския футбол Том Брейди, продават дома си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Имението се появи в листата на един от брокерите на първокласни парцели в Съединени американски щати, като желаната цена е 39,5 млн. $.

Том и Жизел живеят край Бостън, защото куотърбекът играе в локалния „ Ню Инглънд Пейтриътс”.

Имението им е ситуирано върху 21 декара в един от най-скъпите квартали в региона. Основната къща в парцела е с повърхност 900 квадратни метра, има пет спални и специфична стая за възобновяване, пригодена за професионални спортисти.

За близо 40 милиона новият притежател ще получи още спа, енотека, специфична стая за детски игри и градина. В парцела има и къща за посетители с повърхност 223 квадратни метра, гараж за три коли и място за паркиране на още 20 автомобила навън.

Звездната двойка не се нуждае от парите от продажбата, тъй като финансовото им положение е ослепително, настояват американски медии. Жизел Бюндхен беше най-високо платената манекенка в света години наред и дружно с други контракти през кариерата си е спечелила невероятните 488 милиона $. Брейди, който продължава да играе на високо равнище, макар че неотдавна навърши 42, е натрупал единствено от заплати в Националната футболна лига 235 милиона.

Двамата имат първокласни парцели в Арминия и квартал "Трайбека ", Ню Йорк.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР