Манекенката, актриса и певица Глория Петкова напомни за себе си

...
Манекенката, актриса и певица Глория Петкова напомни за себе си
Коментари Харесай

Глория Петкова сваля кила със зверска диета

Манекенката, актриса и певица Глория Петкова подсети за себе си в предаването „ Черешката на тортата ”. Навремето тя набра известност около риалити шоуто „ ВИП Брадър ” и от този момент постоянно гастролира в разнообразни тв излъчвания. Междувременно взе участие и във филми, дори пусна  дебютна ария под псевдонима Глоу.

В „ Черешката на тортата ” Глория се показа ловко в кухнята. Макар че е добра в готвенето, тя признава, че никак не по яденето. Червенокосата красавица е привикнала да хапва умерено още от времето, когато се изяваваше като манекенка. След раждането на щерка си Анабел пък напълно се стопи. „ Истината е, че отслабнах с апетит и доста ограничения ”, безапелационна е риалити звездата. Тя твърди, че яде един път на ден и то в доста дребни количества. Според нея диетите, които включват ястие по пет пъти дневно, не са ефикасни, по тази причина си построила собствен режим, настоящ безотказно. Още от моделските години Глория привикнала да хапва дребни порции, тъй че организмът й не страдал от лишенията. „ Пия по доста течности и се усещам добре ” , твърди тя.

Петкова споделя още, че сега е изоставила кариерата си на модел и се е посветила на актьорското майсторство и музиката. Една от най-известните й функции е тази в сериала „ Денят на бащата ”, където си партнира със звезди като Захари Бахаров и Александър Сано. За нея това било огромно предизвикателство, само че с доста подготовки, добра подготовка и поддръжка от сътрудниците си сполучливо се превъплътила в облика на героинята си Милена. „ Всички бяха доста толерантни към мен и съм им признателна за това. Все отново не съм професионална актриса, не съм приключила НАТФИЗ, само че считам, че съм артистична и желая да се развъртвам в тази област ”, споделя младата майка. Глория споделя още, че откогато родила щерка си Анабел, животът й радикално се трансформирал. По думите й мъжът й Методи Велинов доста помагал в грижите за детето, само че се включвал най-вече вечер, тъй като денем бил ангажиран с работни задължения. „ Не може да се отхвърли, че той е страховит татко и доста се старае! ”, разяснява риалити звездата.

Петкова и брачният партньор й подписаха брак преди 3 години. Методи е родом от Варна и е много по възрастен от Глория, само че това не пречи на любовта им. Манекенката е споделяла, че връзката им се развила доста бързо - две седмици след запознанството им заживели дружно и скоро почнали опитите за бебе. Тя му съобщила, че е бременна, като завързала панделка към позитивния тест и му го връчила с необятна усмивка. Велинов предложил брак на жена си по доста сантиментален метод. Завел я на обиколко със аероплан над Рилските езера и тогава изненадващо извадил годежен пръстен, с който дефинитивно я убедил да стане негова брачна половинка. Сватбата им се състоя на морето в затворен комплекс, до който имаха достъп единствено личният състав и гостите на тържеството.

По време на бременността си Глория заряза алкохолните запои и се отхвърли от вегетарианството. „ До третия месец не споделих на никого, че очаквам дете, въпреки че най-близките ми се досещаха, тъй като постоянно ми прилошаваше. Прецених, че не е нужно да го оповестявам. Когато почна да ми проличава, към този момент нямаше по какъв начин да го укривам ”, споделя актрисата. Първите седмици от бременността й минали извънредно – повръщала всекидневно, главата я цепела от болежка и имала световъртеж. „ Мога да сравня положението си с тежък махмурлук, който продължи два месеца ”, признава Глория. Паметливите фенове към момента помнят изцепките на макенката в Къщата на „ ВИП Брадър ”. Освен че се появи като прочувствено нестабилна персона, тя изуми съквартирантите си с алкохолните запои, които организираше. Глория стартираше деня си с пенлива напитка, а с приятелката й Деси Цонева къркаха до ранни зори. Скандалите на Петкова с певицата Жана Бергендорф също бяха впечатляващи.

Манекенката твърди, че този интервал е останал в предишното и към този момент се е трансформирала в виновна майка и брачна половинка. С Деси Цонева не престават да са доста близки и постоянно си провеждат срещи на „ по чаша вино ”. Щерката на Димитър Цонев също стана майка на момиче наскоро и двете дами имат доста общи тематики за диалог.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР