Манди Стийл от Съндърланд, Великобритания била на разходка в историческо

...
Манди Стийл от Съндърланд, Великобритания била на разходка в историческо
Коментари Харесай

Заснеха на камера призрак на жена


Манди Стийл от Съндърланд, Англия била на разходка в историческо гробище, когато инцидентно направила кадър, който по-късно се оказал... меко казано злокобен, написа каналът Vbox7.

Жената решила да направи няколко фрагмента на историческото гробище, което към този момент не било употребявано от десетилетия, само че Манди обикаляла сходни места постоянно. 

Малко по-късно, когато англичанката разглеждала фотографиите си, инцидентно забелязала, че на една от фотосите има чудноват контур, наподобяващ на жена.

Манди твърди, че на гробището не е видяла да има различен човек, а на фотото привидението било същински фантом. Тя споделя, че е била единствено с щерка си, която направила фотоси на същото място, само че на нейните няма нищо извънредно. 



" Проверих всичките си фотоси, с цел да видя дали някой е облечен по този начин, само че няма никой, който да е облечен по сходен метод ", споделя Манди. Оказва се, че предходната година в региона търсачи на паранормални сили, също снимали сходни облици, за които няма рационално пояснение. В обществените мрежи много консуматори са шокирани от историята на Манди, само че има и такива, които подлагат на подозрение достоверонстта на фрагментите.

Не знаем дали става въпрос за ловък Фотошоп, случайност или същински фантом, само че Анна-Мария Чернева би посетила това място. Преди време силиконката съобщи в изявление, че обожава да върви на гробищата, тъй като е безшумно и се успокоява там. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР