Манчестър. Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително,

...
Манчестър. Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително,
Коментари Харесай

Роналдо избягал от голямото дерби със Сити

Манчестър. Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал много съмнително, откакто се оплакал от травма на хълбока и е отпътувал за Португалия. Реакцията му е била разследване на решението на мениджъра Ралф Рангник да не го пусне титуляр във вчерашното градско дерби с Манчестър Сити (1:4).

Според „ Сън “, Роналдо бил шокиран от желанието на Рангник да не го употребява в стартовия състав против „ жителите “. Германският управител обяснил, че избира да заложи на по-свежи футболисти от началото на мача, а португалецът ще бъде по-полезен с поява на терена като запаса.

37-годишният нападател декларирал, че има травма на хълбока, за която има удостоверение от лекарите на Манчестър Юнайтед. Роналдо отсякъл, че по-топлото време в Португалия ще му помогне за по-бързото възобновяване и отпътувал непосредствено за родината си.

Решението на петкратния притежател на „ Златната топка “ изненадало неговите съотборници, защото през седмицата той упражнявал много старателно в очакване на дербито. Именно по тази причина те останали шокирани от решението му да напусне хотела на тима още в събота вечерта и да отлети за Португалия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР