Манчестър Юнайтед се съгласи на петгодишно партньорство с TeamViewer, който

...
Манчестър Юнайтед се съгласи на петгодишно партньорство с TeamViewer, който
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед подписа със софтуерна компания

Манчестър Юнайтед се съгласи на петгодишно партньорство с TeamViewer, който ще стане техен главен спонсор на фланелките от идващия сезон.

Базираната в Германия компания за отдалечен програмен продукт ще размени автомобилния производител Шевролет, който е главен спонсор на екипите на 20-кратния първенец на Англия от 2014-а насам против 559 милиона $. Не бе оповестено какъв брой коства сегашната договорка. 

„ Изключително горди сме да стартираме това партньорство с една от най-вълнуващите и динамични световни софтуерни компании. Способността за връзка и съдействие не е била в никакъв случай от такава значимост в света и нашата общественост от 1.1 милиарда. почитатели и почитатели. Очакваме с неспокойствие да работим с TeamViewer, с цел да покажем нашата визия за партньорство, построено върху интелигентни похвати за свързване на хора и бизнеси “, сподели генералният шеф на „ алените дяволи “ Ричард Арнолд.

Независимо от спада в представянето след отдръпването на Сър Алекс Фъргюсън през 2013 година, мощният рекламен имидж на Юнайтед разреши на клуба да резервира позиции като един от най-скъпите в британската Висша лига. Тимът бе четвърти в последната ранглиста на Футболната парична лига на Deloitte, която дефинира клубовете на база техните доходи, зад испанските колоси Барселона и Реал, както и европейския клубен първенец Байерн.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР