Манчестър Юнайтед и Севиля направи равенство 2:2 в първи четвъртфинален

...
Манчестър Юнайтед и Севиля направи равенство 2:2 в първи четвъртфинален
Коментари Харесай

Юнайтед се сринаха срещу Севиля след два късни автогола

Манчестър Юнайтед и Севиля направи тъждество 2:2 в първи четвъртфинален конфликт от шампионата Лига Европа. На " Олд Трафорд " " алените дяволи " имаха удобен задатък от два чисти гола до 84-та минута, само че се сринаха в заключителните минути след два автогола.

Началото на срещата бе напълно за отбора на Ерик загар Хаг, който в границите на седем минути стигна до две попадения. Техен създател бе Марсел Забицер, който на два пъти се възползва от неприятната игра в отбрана на андалусийци. Ситуацията за рекордьора по титли от конкуренцията изглеждаше тежка, само че въпреки всичко възпитаниците на Хосе Луис Мендилибар понижиха пасива си в 84-та минута след автогол на Тирел Маласия. В третата минута на добавеното време кошмарът за домакините закупи цялостни размери, когато и Хари Магуайър откри личната врата за крайното 2:2. Така интригата остава за реванша след седмица .
Играчите на Севиля ликуват след автогола на Хари Магуайър в добавеното време.
В друга среща от ЛЕ, Ювентус взе най-малък задатък против Спортинг Лисабон след победа с 1:0 в Торино . В воин за " Старата госпожа " се трансформира непредвиден голмайстор - бранителят Федерико Гати, който бе прецизен в 73-та минута. Гостите бяха по-опасни пред вратата на " бианконерите ", само че в последна сметка резервират всички шансове да продължат напред, откакто в предходния кръг отстраниха водача в британската Висша лига Арсенал след осъществяване на дузпи.

В другите два мача, Фейенорд си отмъсти отчасти на Рома за загубата във финала на Лигата на конференциите след триумф с 1:0 вкъщи, а Байер Леверкузен и Унион Сен Жилоа приключиха наедно 1:1 в Германия.
Дани Ингс (л) извежда Уест Хем напред в резултата против Гент.
В Лигата на конференциите, Уест Хем си потегли с тъждество от Гент след 1:1 в Белгия . Дани Ингс изведе гостите от Лондон напред в резултата в добавеното време на първата част, само че Уго Кайперс възвърне паритета след почивката. В края основният арбитър прегледа деликатно обстановка за дузпа в интерес на " чуковете " за нарушаване против Лукас Пакета, само че в последна сметка такова не бе отсъдено и по този начин всичко ще се реши на реванша в Англия.

Всички резултати от първите 1/4-финали в Лига Европа :

Фейенорд - Рома 1:0

Байер Леверкузен - Унион Сен Жилоа 1:1

Ювентус - Спортинг 1:0

Манчестър Юнайтед - Севиля 2:2

Всички резултати от първите 1/4-финали в Лига на конференциите :

Гент - Уест Хем 1:1

Андерлехт - АЗ Алкмаар 2:0

Базел - Ница 2:2

Лех Познан - Фиорентина 1:4. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР