Изложбата “Календарни момичета от « Ivet fashion » вече краси

...
Изложбата “Календарни момичета от « Ivet fashion » вече краси
Коментари Харесай

Модели на Chanel, Dior и Valentino красят изложба в София

Изложбата “Календарни девойки ” от « Ivet fashion » към този момент краси градинката Кристал в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“30 години минаха от основаването на фешън организация “Ivet fashion ». За цялото това време сме минали през доста сложни, само че и безпределно доста хубави моменти ”. Това съобщи за БГНЕС Ивет Григорова, която стои зад основаването на организацията.


Ивет изясни, че хубавите моменти са свързани с намирането на нови лица. “Екипът ни се разделяше на две-единият в едната част на България, другият в другата и обикаляхме даже в най-малкото градче, с цел да открием новата звезда и в действителност откривахме, създавахме и продължаваме да творим ”, сподели още Ивет Григорова.


Тя разясни, че в организацията работят над 100 модела и то на шест континента. “Горда съм да заявя, че имаме девойки и момчета, които са на огромния подиум на модата, дефилират за Chanel, Dior, Valentino, Jacquemus, Бойка и Яна, които са от новите лица, вършат редица акции ”, разясни собственичката на стилната организация, която посочи, че имат и над 4 500 корици. “Моделите са ни създали доста акции както в България, по този начин и отвън страната. От нас са излезли и огромните имена в българските кино и спектакъл, тъй че за 30 години имаме доста с какво да се похвалим ”, акцентира Ивет Григорова.

В изложбата “Календарни девойки ” са подбрани най-хубавите снимки от 10-те календара, които са създали взаимно с фотографа Васил Германов. “Тук са подбрани най-емблематичните фрагменти, а в годините този календар закупи и колекционерска стойност. Има хора, които търсят календара, тъй като го колекционират ”, добави Ивет Григорова.

Екипът на БГНЕС беседва и с фотографа, направил фрагментите от изложбата, Васил Германов. “Всяка една госпожица има своя темперамент и когато хората имат темперамент се появяват забавни моменти ”, описа Васил Германов.

Гледайки емблематичните фрагменти фотографът направи и равносметка. “Сега няма толкоз модели, има повече инфлуенсъри, само че хубавото е, че тук могат да се видят едни от най-хубавите български модели, които са експерти ”, разяснява Васил Германов.

Изложбата ще бъде налична в градинката “Кристал ” до 13 май, където софиянци ще могат да се насладят на хубостта на моделите от фешън организация Ivet fashion. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР