Манчестър Юнайтед е постигнал договорка на стойност 73 млн. паунда

...
Манчестър Юнайтед е постигнал договорка на стойност 73 млн. паунда
Коментари Харесай

Джейдън Санчо премина в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е постигнал сделка на стойност 73 млн. паунда за привличането на британския национал Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд), потвърдиха от клуба в Бундеслигата, заяви БГНЕС.

Крилото е договорило персоналните си условия с „ алените дяволи “, като ще мине медицински прегледи след края на Евро 2020, когато се чака и договорката да бъде доказана. 

„ Играчът Джейдън Санчо ще премине от Борусия (Дортмунд) в Манчестър Юнайтед “, се споделя в изказването.

„ Клубът и играчът реализираха сделка през днешния ден. Ако прехвърлянето бъде осъществен, Манчестър Юнайтед ще заплати на Борусия трансферната сума от 85 млн. евро. Детайлите по контракта в този момент би трябвало да бъдат координирани и документирани. Формалното действане на прехвърлянето е обект на сполучливо прекосяване на всички медицински проби “.

Договорът на Санчо с " жълто-черните " е до 2023 година и клубът не желае да рискува той да навлезе в последната година от договора си. Крилото изгря на международната сцена след прехвърлянето си от Манчестър Сити през 2017 година, когато бе едвам 17-годишен. Той се утвърди като основен състезател за Борусия и има 50 гола в 137 мача за немския клуб във всички шампионати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР