Манчестър Сити осъди действията на лицата, отговорни за причиняването на

...
Манчестър Сити осъди действията на лицата, отговорни за причиняването на
Коментари Харесай

Ръководството на Манчестър Сити скочи заради щетите, причинени на автобуса на Ливърпул

Манчестър Сити осъди дейностите на лицата, виновни за причиняването на вреди по рейса на тима на Ливърпул при завръщането им след съботния конфликт от Висшата лига на " Етихад ". Сити завоюва мача с 4:1, само че след края е бил хвърлен предмет към автобуса на гостите в жилищен регион.

Полицията в Манчестър заяви, че е почнала следствие след отчети за вреди и сподели, че няма ранени, като добави, че рейсът е траял пътуването си.

" Инциденти от този тип са изцяло неприемливи и ние изрично осъждаме дейностите на виновните лица. Ние изцяло ще подкрепим следствието на полицията в Манчестър на този случай по всевъзможен вероятен метод ", обявиха в изказване от Сити.

Сити също по този начин сподели, че клубът е отчаян, че е чул " несъответствуващи викания " от своите почитатели по време на мача.

" Съжаляваме за всяко огорчение, което тези викания може да са предизвикали и ще продължим да работим с групите на почитателите и длъжностните лица от двата клуба, с цел да премахнем омразните викания от този мач ", написа още в изказването.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР