Манчестър. Манчестър Юнайтед обяви официално дъглоочакваното привличане на Джейдън Санчо.

...
Манчестър. Манчестър Юнайтед обяви официално дъглоочакваното привличане на Джейдън Санчо.
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед най-после обяви чаканата сделка

Манчестър. Манчестър Юнайтед разгласи публично дъглоочакваното привличане на Джейдън Санчо. “Червените дяволи ” и Борусия (Дортмунд) потвърдиха, че са постигнали сделка за трансфер на крилото преди седмици, само че дребни елементи забавиха окончателното довеждане докрай на договорката.

Санчо е подписал контракт до лятото на 2026-а с алтернатива за спомагателна година. Фланговият състезател записа 50 гола и 64 асистенции на сметка за четири години като състезател на Борусия (Дортмунд).

“Винаги ще бъда признателен на Борусия (Дортмунд) за предоставената ми опция да играя за първия тим, само че постоянно съм знаел, че ще се завърна в Англия. Шансът да се причисля към Манчестър Юнайтед е сбъдване на една фантазия и нямам самообладание да играя в Премиър лийг. Това е млад и доста ентусиазиращ отбор и знам, че всички дружно можем да се развием в нещо особено, с цел да донесем триумфа, който почитателите заслужават. Гледам напред в това да работя с мениджъра и неговия отбор, с цел да развия играта си в бъдеще, ” съобщи Санчо.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР