Малцина знаят, че едно от емблематичните лица от телевизионния екрана

...
Малцина знаят, че едно от емблематичните лица от телевизионния екрана
Коментари Харесай

Мария Игнатова бори стреса с разходки в планината, а синът й я теши след жълтите клюки

Малцина знаят, че едно от емблематичните лица от телевизионния екрана у нас Мария Игнатова е приключил междинното си обучение в Додж сити,  Канзас. След престоя си там русокоската отпътува за Холандия. Преди време тя описа, че привличането с камерата се е породило по време на първата й работа в кастинг организация, където е работила като модел.

Върнала се София без желание да остава за дълго у нас. Тогава по неведоми пътища схваща че във „ Втори тотошанс “ търсят водещи.  Явява се на кастинг и стартира работа. По-късно се мести в „ Господари на ефира “.  Освен като модел, Мария може да се похвали с кариера на певица, която завършва откакто издава три песни.  Блондинката се е изявявала като водеща с Алекс Раева и в риалити формата „ X Factor “. От на следващия ден пък хубавицата ще се вихри като водеща на предаването „ Папараци -  ново 20 “ в ефира на bTV.

От известно време Мария се носи на крилете на любовта

и причина за това е новият мъж в живота й -  журналистът и интелектуалец Ивайло Цветков Нойзи, който доста от нас познават от 90-те години на предишния век, когато беше основен редактор на списание „ Егоист “. Мария и Нойзи за първи път се появиха дружно на рождения ден на брачната половинка на Маги Халваджиян - Кремена, доскоро повече от месец. Така слуховете за връзката им стана формален факт.

Игнатово разкрива, че една от най-големите опори в живота й е 13-годишният й наследник Виктор -  плод на любовта й с предприемача Петко Димитров. „ Синът ми към този момент е огромно момче, което даже ме успокоява при следващата обява с неистини от жълтите медии ", хвали се Мария в телевизионно изявление. За сина се разкрива още, че е срещнал много проблеми при отдалеченото образование и по тази причина през лятото заляга над уроците. Двамата се схващат отлично и тя в никакъв случай не му е повишавала глас.

Известна със пристрастеността си към пътешествията, Игнатова не е пътувала на никое място в последната година, а избавление от напрежението търси в своята градина и планината, тъй като живее в къща на 5 минути от гората, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР