Малко социални ситуации предизвикват по-разгорещени дебати от етикета за гостите

...
Малко социални ситуации предизвикват по-разгорещени дебати от етикета за гостите
Коментари Харесай

Ще погребем ли сватбеното бяло като Лана Дел Рей?

Малко обществени обстановки провокират по-разгорещени диспути от етикета за гостите на сватбата. Трябва ли роклите постоянно да са с дължина до земята? Смята ли се, че дълбоките деколтета са несъответствуващи? И може би най-често задаваният въпрос: Може ли въобще да не се носи бяло?


От 2014 година насам всеки юни търсенията в Гугъл, свързани с избора да носите бяло като брачен посетител, се усилват приблизително с 46 %. Това противоречиво решение за дрешника породи безчет отзиви в интернет - някои от недоволни булки, които се усещат подценени, други от авангардни участници, които пазят решението си.

През уикенда главоблъсканицата се разпали още веднъж, когато певицата Лана Дел Рей носеше бяла и розова мини рокля на високопоставената женитба на артиста Маргарет Куали и музикалния продуцент на Рей Джак Антонов. В събота Рей дойде на сватбата на плажа в Лонг Айлънд (на която посетители бяха още Зоуи Кравиц, Тейлър Суифт и Кара Делевин) в бяла рокля с деколте LoveShackFancy с розов флорален принт и бяла дантела. Тя съчета роклята с бяла жилетка, бебешко синя найлонова мини чанта Prada Re-Edition 2005 и чехли на платформа LemonJelly в розово.

" Обичам те, Лана, само че не можеш да носиш бяло на женитба!!! " написа един от почитателите в X. " Носейки бяло на сватбата на приятеля си, тя в действителност не споделя нищо ", означи различен. Докато мнозина бяха ядосани, някои се възхищаваха на явната индиферентност на Рей към традиционалистките правила за обличане: " На нея не ѝ пука, обичам я. "

В нашето значително светско западно общество сватбите са една от последните арени, на които процъфтяват остарели ритуали и суеверия. Носенето на черно на брачната гала може да се преглежда като благопожелание за неприятен шанс на младоженците, до момента в който някои имат вяра, че изборът на напълно червен отбор алармира за невярност и триъгълник с младоженеца и булката.

Някои двойки избират да прегърнат белия спор - какъвто е казусът с Тиш Сайръс, майката на певиците Майли и Ноа Сайръс, която се омъжи за австралийския артист Доминик Пърсел в Малибу също в събота. Цветовата гама на церемонията беше в бяло и ледено синьо: Младоженците бяха облечени в идентични бели рокли с копчета, а шаферките носеха дълги до земята светлосини рокли, единствено с няколко нюанса по-тъмни от булчинската визия на Сайръс.

Рей от дълго време демонстрира двойнствено отношение към модата, а точно към първокласните етикети на висшата мода, с които нейните съвременници се стремят да бъдат видяни, и вследствие на това тоалетите ѝ постоянно се възприемат като спорни. През 2020 година Рей влезе в заглавията на вестниците, когато разкри, че е купила тоалета си за премиите " Грами " в последния миг в мола. На аления килим на " Variety Hitmakers " през декември 2021 година тя дойде в рокля за 18 $, която по-късно беше разпозната от почитателите като рокля от колоса на бързооборотни артикули Shein. Вместо да е очевиден акт на пренебрежение, евентуално сарториалните упования, свързани с избрани събития, просто не се записват от човек, който не дава приоритет на модата.

Феновете, които следяха събитието онлайн, се чудеха дали Рей е свирила на сватбата и в случай че е по този начин, дали е изпяла " Margaret " - парчето ѝ от 2023 година, отдадено на връзката на двойката. Надяваме се, че най-малко не е изпълнила " Бяла рокля ", разяснява Си Ен Ен./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР