Малко социални ситуации предизвикват по-разгорещени дебати от етикета за гостите

...
Малко социални ситуации предизвикват по-разгорещени дебати от етикета за гостите
Коментари Харесай

Забранено ли е да носите бяло на сватба и защо Лана Дел Рей е на друго мнение?

Малко обществени обстановки провокират по-разгорещени диспути от етикета за гостите на сватбата. Трябва ли роклите постоянно да са с дължина до земята? Смята ли се, че дълбоките деколтета са несъответствуващи? И може би най-често задаваният въпрос: Може ли въобще да не се носи бяло?

 

От 2014 година насам всеки юни търсенията в Гугъл, свързани с избора да носите бяло като брачен посетител, се усилват приблизително с 46 %. Това противоречиво решение за дрешника породи безчет отзиви в интернет - някои от недоволни булки, които се усещат подценени, други от авангардни участници, които пазят решението си.

През уикенда главоблъсканицата се разпали още веднъж, когато певицата Лана Дел Рей носеше бяла и розова мини рокля на високопоставената женитба на артиста Маргарет Куали и музикалния продуцент на Рей Джак Антонов. В събота Рей дойде на сватбата на плажа в Лонг Айлънд (на която посетители бяха още Зоуи Кравиц, Тейлър Суифт и Кара Делевин) в бяла рокля с деколте LoveShackFancy с розов флорален принт и бяла дантела. Тя съчета роклята с бяла жилетка, бебешко синя найлонова мини чанта Prada Re-Edition 2005 и чехли на платформа LemonJelly в розово.

 

 

 

" Обичам те, Лана, само че не можеш да носиш бяло на женитба!!! " написа един от почитателите в X. " Носейки бяло на сватбата на приятеля си, тя в действителност не споделя нищо ", означи различен. Докато мнозина бяха ядосани, някои се възхищаваха на явната индиферентност на Рей към традиционалистките правила за обличане: " На нея не ѝ пука, обичам я. "

В нашето значително светско западно общество сватбите са една от последните арени, на които процъфтяват остарели ритуали и суеверия. Носенето на черно на брачната гала може да се преглежда като благопожелание за неприятен шанс на младоженците, до момента в който някои имат вяра, че изборът на напълно червен отбор алармира за невярност и триъгълник с младоженеца и булката.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР