Малко след като й бе връчен почетен Аскеер“ за посланик

...
Малко след като й бе връчен почетен Аскеер“ за посланик
Коментари Харесай

След почетния „Аскеер“ - Мария Бакалова с още едно признание

Малко откакто й бе връчен почетен „ Аскеер “ за дипломат на българското актьорско майсторство и интернационална изгряваща звезда, младата актриса влезе в влиятелната ранглиста на списание Forbes – „ 30 под 30 “. Това показа самата Мария в профила си в обществените мрежи. „ Безмълвна съм. Това е необикновено и съм извънредно щастлива, че съм част от клас 2021 на Forbes. " Всяка година изданието прави селекция на сполучливи младежи, които са предприемчиви и новаторски в своята си област.

В поста си Мария Бакалова споделя, че е станала сътрудник с нейния продуцент Юлиан Костов като част от компанията JupiterLights Pictures.

„ Развълнувани сме от всички вдъхновяващи истински филми и поредици, които желаеме да създадем през идващите години, представяйки непознати славянски и балкански гении. Искаме да се върнем към нашите легенди и митове, които са обичани от доста хора по света и да създадем нещо друго, което носи нашата балканска достоверност “, споделя 24-годишната българка, като добавя, че желаят да отстранен етническите бариери по отношението на киното.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

„ Цял живот съм се опитвала, стремяла съм се да давам най-хубавото от себе си, да изучавам, да работя, да се развъртвам, самоусъвършенствам, да не спирам, тъй като спреш ли – правиш стъпка обратно, да ходя напред, да бленувам смело и високо. Но колкото и да си квалифициран да сграбчиш твоя миг, това няма по какъв начин да стане, без да ти бъде даден късмет за изява “, споделя Мария в особено видео, в което благодари за премията „ Аскеер “.

Тя се дава от 2007 година – за креативна чест и принос в развиването на театралното изкуство, само че не се присъжда всяка година, а при специфични случаи.

" Мила Мария, апелирам Ви приемете този почетен " Аскеер " за това, че постигнахте нещо недостижимо до този миг за никой български артист преди Вас. За това, че бяхте и ще бъдете оценена от персони от международна големина, свързани с нашата специалност и към този момент получихте най-висока оценка за Вашия труд и гений ", написа в писмото, което Бакалова към този момент е получила, дружно със статуетката.

Останалите оценки ще бъдат връчени от фондацията " А`Аскеер " в спектакъл " Българска войска " за 30-и път на 23 май 2021 година в навечерието на празника на българската книжовност, нематериалност и просвета.

Вижте и цялото видео на Мария, в което благодари на най-важните хора в живота си: 



 
Мария Бакалова с основна роля в нов филм

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР