Малко след като почти си отдъхнахме с облекчение за съдбата

...
Малко след като почти си отдъхнахме с облекчение за съдбата
Коментари Харесай

Джейми Спиърс: Не знаете за зависимостите и психичните проблеми на Бритни

Малко откакто съвсем си отдъхнахме с облекчение за ориста на Бритни Спиърс, защото татко й разгласи, че е подготвен да се отдръпна от ролята на неин настойник, излиза наяве, че това надалеч не е извоювана от певицата борба. От правосъдните документи, подадени от Джейми Спиърс, излиза наяве, че той е безусловно безапелационен, че обществото би го " похвалило ", ако знаеше  " мощно поверителната "  информация за сериозността на проблемите на звездата. В досие от 15 страници, подадено по-рано този месец до окръжния съд в Лос Анджелис, юристът на Джейми написа:

" Ако обществеността знаеше всички обстоятелства от персоналния живот на госпожа Спиърс, освен нейните върхове, само че и нейните спадове, цялата взаимозависимост и психическите проблеми, с които тя се е борила, както и всички провокации на попечителството, то хората биха похвалили г -н Спиърс за работата, която е приключил, вместо да го очернят. "

" Но обществеността не знае всички обстоятелства и няма право да ги знае, тъй че няма да има обществено възмездие за господин Спиърс. "

В документите Джейми Спиърс отхвърля да е направлявал медикаментозния план на Бритни и споделя, че медикаментите са били част от отговорността на Джоди Монтгомъри, той " единствено плащал сметките ", които " постоянно надхвърляли избрания бюджет ".  



Кадрите, на които татко и щерка са дружно и наподобяват щастливи са малко. Бритни от дълго време не приказва с обич за Джейми, до момента в който в правосъдните документи той акцентира, че единствената му цел е била да " избави "  дъщеря си, добавяйки:

" Няма подозрение, че попечителството избави Бритни Спиърс от злополучие, поддържа я, когато тя се нуждаеше най-вече, отбрани нея и нейната известност от щета и улесни възобновяване на кариерата й. "

Кариерата и съвсем всеки аспект от живота на певицата милионерка са в ръцете на законни настойници от 2008 година, поради разтърсеното й психологично здраве и зрелищния обществен срив, който изживя. Споразумението, постановено и наложено от съда тогава, даде на Джейми Спиърс надзор върху положението на щерка му и други аспекти от живота й. През последните месеци тя се опита да го в профил от ролята и прикани да бъде упрекнат в " корист с настойничество ". Той непрестанно отхвърля всевъзможни обвинявания в непозволени дейности и показва угриженост за благосъстоянието на Бритни.

Най-тежките самопризнания, които 39-годишната Бритни Спиърс е правила пред съдиите, включват данни, че е била дрогирана и принуждавана да излиза на сцената против своята воля. Била е лимитирана и опцията й да има деца.

 
Победа за Бритни: Баща й непринудено се отдръпва като настойник


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР