Малко повече от 20 дни ни делят от първото издание

...
Малко повече от 20 дни ни делят от първото издание
Коментари Харесай

Остава по-малко от месец до HILLS OF ROCK 2017

Малко повече от 20 дни ни разделят от първото издание на Hills of Rock, само че описът с групи продължава да пораства. Към фестивала се причисляват италианската хеви метъл група Arsea, както и българските Контрол, PIF, Ревю и Медикус, които ще честват своите 30 години на сцена в границите на Hills of Rock 2017. Точната стратегия по дни, подиуми и часове се чака да бъде оповестена на 12-и юни. Пловдив се приготвя интензивно да посрещне хилядите гости, които се чака да дойдат за първото издание на фестивала, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Хотелите са съвсем напълно резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна уредниците да основат специфична къмпинг зона за искащите да посетят събитието на налични цени. До тази зона ще имат достъп всички закупили специфичните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лв. на човек. Зоната ще предлага най-необходимите улеснения за добра фестивална отмора сред двата дни, а точно - обособен пропусквателен режим, 24-часова защита, душове, тоалетни и, несъмнено, сянка. Къмпинг билетите ще важат единствено със закупен фестивален билет за 2 дни.

Следващата седмица ще бъде разгласен и цялостният график за фестивала по дни, подиуми и часове, а от понеделник (12.06) ще влязат в продажба и еднодневните билети за 30.06 и 01.07. Първите 100 броя за всеки от дните ще бъде на промо цена от 60 лв., а идната категория ще е на цена от 70 лв. за ден.

Билети за двата дни на фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се осъществя годишно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

ОБЯВЕНИ ГРУПИ ДО МОМЕНТА ЗА HILLS OF ROCK 2017:

EVANESCENCE, THREE DAYS GRACE, GUANO APES, EPICA, RAVENEYE, IMMINENCE, EXISTANCE, BASSKA, FOLK & ROLL, CONQUERING LION, SHAZALAKAZOO, ARSEA, КОНТРОЛ, РЕВЮ, МЕДИКУС, PIF, SEVI, SILUET, KROSSFIRE, DREAM SKILLER, PARAPLANNER, BLOODRUSH, HAYES & Y, PLASTIC BO, LIEVEIL, МЕРУДИЯ и УИКЕДА.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР