Малките певци от група Магия“ от Пловдив пребориха конкуренцията и

...
Малките певци от група Магия“ от Пловдив пребориха конкуренцията и
Коментари Харесай

Подкрепете малките певци от група „Магия“


Малките артисти от група „ Магия “ от Пловдив пребориха конкуренцията и се класираха на финала на най- огромното шоу за гении у нас „ България търси гений “, който ще се организира онлайн тази неделя от 20ч. по БТВ.

Малчуганите от „ Арт Войс Център “ с началник Руми Иванова показаха на полуфинала ария от мюзикъла „ Цар лъв “ и направиха осъществяване на високо европейско равнище, съгласно задграничните редактори на шоуто. Освен съвършеното многогласно пеене, те озариха сцената с приказни декори вид Дисни, костюми, хореография, неподправено, чисто детско артистично наличие. Така те събраха най – доста SMS и безапелационно се класираха за финала.

„ Много хубаво пеете. Хубаво, че съм учил езици, че да схвана историята ”, пошегува се проф. Кантарджиев. Актрисата Евелин Костова изрази насладата си, че с изключение на доста музикални децата са и доста артистични. „ Иде ми да ви изям, доста сте сладки, прелестни сте ”, сподели Екатерина Евро. А Николаос Цитиридис акцентира, че е сюрпризиран какъв брой добре се оправят с другите задания, които им се слагат. „ Вие сте една страхотна магия ”, сподели той.

Припомняме, че това е следващата сполучлива музикална групировка, която пловдивската музикална школа „ Арт Войс Център “ показва на национална сцена. Възпитаници на Руми Иванова са победителките в Х Factor група 4Magic,  Лидия Ганева (Детската Евровизия и последното издание на „ Гласът на България “, Даниела Пирянкова (Шоуто на Слави), Мирослава Тодорова (X Factor), Деница Караславова (Гласът на България).

Тази неделя те ще пеят на български и ще покажат още нови  страни от гения си. Подкрепете дребните артисти от група „ Магия “ от Пловдив! И не тъй като са единствените представители на нашия град, а тъй като същински заслужават!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР