Малки вандали тормозят живущи във варненския квартал Чайка. Поредното им

...
Малки вандали тормозят живущи във варненския квартал Чайка. Поредното им
Коментари Харесай

Изпотрошиха кола на млада жена! Вандалите са ясни СНИМКИ

Малки вандали тормозят живущи във варненския квартал " Чайка ". Поредното им " мъжество " този път е запечатано с видео и следва да бъдат взети ограничения. Случаят е от 7 октомври.

Дали обаче това ще стане първо  от полицята или от пострадала шофьорка, към този момент не се знае. Млада жена, на която за следващ път са разрушили колата, е взела нещата в свои ръце и търси поддръжка от съкварталци.

" За трети път разрушават колата ми, този път взеха решение да я изпотрошат! Цял квартал не може да се оправи с 5 гамена! Еми този път ще Ви ги покажа! Моля родителите на тези по този начин положителни " деца ", в случай че си ги познаят да се свържат с мен, тъй като в този момент качвам клипа на който не се виждат добре (все отново са деца), само че на другата камера лицата им се виждат и квартала ще осъмне с лицата им по всяко дърво, дирек, учебно заведение или скамейка.

Жалбата която съм подала в полицията е едно на ръка! Знаем, че са от квартала. Моля всеки който ги разпознае и може да ми даде имената им да се свърже с мен, несъмнено ще почерпя! ", написа Яница Петкова.

Под обявата излиза наяве, че и други коли в региона са били с потрошени огледала.

Някои предложиха забавни решения на обстановката.

" Ще взема да паркирам там и да се скрия на задната седалка.... Ама след това всички ще гракнете, че са " доста положителни деца " ", показва Горан А.

" Един вечерен час ще реши казуса с деца по улиците ", добави Р. Димитров.

Една потребителка отбелязва, че " гамените " целеустремено са се насочили към този автомобил, само че не излиза наяве за какво.

" Но те напълно целеустремено отиват към Смарта, не са просто вандали, а държат тази кола да потрошат?! Дано ги заловен и родителите им да ви възстановят колата. ", отбелязва Мария И.

 





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР