Малки и пораснали, най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun

...
Малки и пораснали, най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun
Коментари Харесай

Ето кои ще са забавните арт работилници на Sofia Fun Fest 2017

Малки и пораснали, най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-заинтригуващa стратегия за дребни и огромни.
Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от разнообразни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разпрострат благоприятни условия за разнообразни спортни занимания на затворения за задачата VIP паркинг. В рамките на двата фестивални дни – на 23 и 24 септември , 2017 година, съвсем като предходните издания, всяко дете ще може да се запознае с разнообразни типове спортни действия, форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.
Представяме ви арт работилничките, които ще са отворени за посещаване на Sofia Fun Fest 2017, както и разнообразните им действия.
Арт клуб " Рояна "
В кътчето на Арт клуб Рояна децата ще могат да си нарисуват сами еко торбичка от памук с цветни спрейове за текстил или пък да оцветяват керамични пеперуди с акрилни бои и брокати.
Клуб " Роботика "
На Sofia Fun Fest 2017 децата ще могат да се допрян до света на роботика с @Роботика за възпитаници - ROBOTIKA.bg. Ще програмират роботи за сумо борби и ще тестват своите тактики против други тимове.
Подходящо е за деца от 7 до 13 година и НЕ е нужна предварителна подготовка.

Клуб Мариолетка
Клуб Marioletka ще провежда радостна работилница за изработка на сапуни. Елате и си изберете форма, цвят и мирис и забъркайте вълшебната примес за вашите сапуни

Арт-къща " Куклите "
Принцеси, пирати, нинджи...
Изработка на кукли - принцеси, пирати, нинджи. Уникални пластики, направени по автентичен способ, запазена марка на Арт-Къща " Куклите ".
Приказни герои
Изработка на кукли - приказни герои. Елза и Ана, Малкия принц, Пепеляшка и други Уникално приложно творчество с Арт- Къща " Куклите ".

Център по занимателна математика
Математически игри и главоблъсканици
Тримерни главоблъсканици, двумерни пъзели, невъзможни задачки, хитри гатанки и какво ли още не. На щанда на Центъра за занимателна математика ще има за всекиго по нещо!
Децата ще могат да премерят математически сили със себе си, със своите другари и родители!
Заповядайте да поиграете и да се запознаете с нашите занимателни математици!

Географ БГ
Мисията на Географ БГ е да разпространява науката измежду децата и младежите в България посредством висококачествено уеб наличие и изобретателни работилници, в които децата могат да се забавляват, до момента в който вършат страхотни открития. Целта е децата въодушевено да научават забавни обстоятелства и да виждат смисъла в знанието. Географ БГ е победител в ПРОМЯНАТА 2016/2017 - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация „ Промяната” (част от мрежата на Reach for Change).

Работилничка за приложни изкуства
Тази година на Sofia Fun Fest Работилничка за приложни изкуства е подготвила нещо особено за Вас! Любимото Ви Ателие по керамика в комбиниране със стъклопис. Докоснете се до античните занаяти под упътванията на професионални художници и профилирани материали.

Woodventures
Woodventures е работилница за планове от дърво, в която всеки участник може самичък да избере, изреже, сглоби и декорира модели, авансово проектирани на 3D програмен продукт. Заниманията са предопределени за деца над 7г. възраст. В тях те развиват умения да основават сами обичани играчки и герои, работейки с машини в креативна и изцяло безвредна среда. Учат се на дисциплинираност, самообладание и точност в работата.
Основните принадлежности, с които децата работят, са машинки за тънко изрязване, изцяло обезопасени засамостоятелна работа. Малък двуизмерен или тримерен план,който може да бъде приключен за 30-40минути.
Наразположение на децата са над 10 модела: животни, динозаври, птици, цветя и други.
Записване: В дните на фестивала децата могат да се включат с авансово записване на място за съответен час и според от броя свободни места.

Образователен център " Технократи "
Образователен център Технократи е самодейност, която има за цел да употребява естественото положение на детския разум, а точно – креативност, любознание и въображение.
Работят с деца сред 7 и 14-годишна възраст. Програмата им включва разнообразни тематики – просвета, технологии и изкуства с фокус върху работа в екип и процеса на себеопознаване. Програмата е динамична и включва нови способи и метод. STEAM (science/наука; technology/технологии; engineering/инженерство; art/изкуство; math/математика) системата е наранена в нашата просветителна тактика. Те поддържат децата и провокират в тях разнообразни герои в тях (бунтаря; алхимика; откривателя).
Основните тематики, които ще показват на феста са, Роботика (Robotics) и Зелена Енергия (Renewable Energy).

Всички занимания са изцяло безвъзмездни!
Последвайте страницата на Sofia Fun Fest във Фейсбук: https://www.facebook.com/Sofia-Fun-Fest-1605021286425891/?fref=ts
Всички детайлности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/
Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/
Actualno.com е формалният медиен сътрудник на събитието!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР