Макс Ферстапен и Люис Хамилтън ще решат новия шампион във

...
Макс Ферстапен и Люис Хамилтън ще решат новия шампион във
Коментари Харесай

Епична битка за титлата във Формула 1

Макс Ферстапен и Люис Хамилтън ще решат новия първенец във Формула 1. Двамата се изправят в самобитна борба за короната в последното съревнование за годината за Гран при на Абу Даби.

Пилотът на Ред Бул завоюва квалификацията, а на втора позиция остана точно Люис Хамилтън, а това дава обещание яростна борба за първото място.

Двамата имат еднакъв брой точки преди последната конкуренция от сезон 2021. Състезанието е през днешния ден от 15:00 ч. българско време и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3.

Британецът Хамилтън ще се опита да записва рекордна осма международна купа в кариерата си, с което да изпревари легендата Михаел Шумахер (Германия) еднолично по брой трофеи в историята на Формула 1.

При отпадане на Верстапен и Хамилтън или ненадейно невлизане и на двамата в зоната на точките, нидерландецът ще победи за първи път в кариерата си със международната купа поради множеството си победи през акцията.

Трети в квалификацията се подреди Ландо Норис с МакЛарън. Топ 10 допълниха още Серхио Перес (Ред Бул), Карлос Сайнц (Ферари), Валтери Ботас (Мерцедес), Шарл Льоклер (Ферари), Юки Цунода (АлфаТаури), Естебан Окон (Алпин) и Даниел Рикардо (МакЛарън).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР