Македонският вицепремиер по европейските въпроси Буяр Османи се срещна с

...
Македонският вицепремиер по европейските въпроси Буяр Османи се срещна с
Коментари Харесай

Османи: Македония ще приложи всички препоръки на ЕС


Македонският вицепремиер по европейските въпроси Буяр Османи се срещна с комисаря по правата на индивида на Съвета на Европа Нилс Мужниекс.

В началото на срещата Османи акцентира, че държавното управление на премиера Зоран Заев е фокусирано върху осъществяването на промените, нужни за участие в Европейски Съюз и реализиране на съответни резултати във всички области, в това число в региона на спазването на човешките права, които са неразделна част от върховенството на закона, само че и са значими за напредъка на присъединението към Европейски Съюз.

В това отношение той добави, че държавното управление е ангажирано с осъществяването на всички рекомендации, планувани в разнообразни документи на Съвета на Европа.

"От самото начало кабинетът работи по две успоредни линии: осъществяване на промените в Плана 3-6-9 и затварянето на откритите политически въпроси, както и построяването на положителни връзки със съседите и цялостното използване на Охридското рамково споразумение", сподели Османи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР