Македонският сайт sportmedia.mk направи оценка на българския национален отбор, a

...
Македонският сайт sportmedia.mk направи оценка на българския национален отбор, a
Коментари Харесай

И македонците ни е***ат: Най-слабите са, изчезват от фуболната карта

Македонският уебсайт sportmedia.mk направи оценка на българския народен тим, a съгласно тях ние сме най-слабият тим на Балканите след старта в европейските квалификации. Така за следващ път югозападните ни съседи потърсиха мотив да се заядат с нашата страна по всички типове параграфи.

„ Те просто са най-слабите и в това няма подозрение. България като че ли изчезва от футболната карта на Европа, имаме поради равнището на представителния футбол. Източната ни съседка просто удари дъното. Всички го знаехме, а от нощес и самите българи се убедиха в това. Квалификациите за Евро 2024 преди малко завършиха за тях. След два кръга те записаха две провали. Първото, вкъщи от Черна гора с 0:1 и по-късно, когато бяха разтурени като българското заседание от Унгария като посетител с 0:3.

Националният им тим е в обезсърчение и бедност, по този начин е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 година и СП в Съединени американски щати със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От 10-те страни на Балканите, които вземат участие в тези квалификации, а точно Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, единствено те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол.

Да, Албания също няма точка, само че тази селекция изигра единствено един мач “, приключва изданието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР