Македонският представител на „Евровизия“ Васил Гарванлиев от град Струмица тези

...
Македонският представител на „Евровизия“ Васил Гарванлиев от град Струмица тези
Коментари Харесай

Тревога: Македонци искат да линчуват Васил Гарванлиев, нужда...

Македонският представител на „ Евровизия “ Васил Гарванлиев от град Струмица тези дни е безусловно линчуван от част от обществеността. Публичното му изказване, че той има и българско поданство, и видеото с осъществяването му с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, слагат музиката на назад във времето, за сметка на речта на омразата и издевателството. От тях артистът страда в наши дни, сподели в предаването „ Стадион “ на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, оповестява македонското електронно издание MMC, цирано от Фокус.

”Никой не е мислил какви ще са последствията от линча, ориентиран към него? Какво ще вършим с 400-те известия и закани против него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли мненията и издевателството, които сега текат в обществените медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами в случай че някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев? “, сподели Дервиши.

На въпрос дали се опасява за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа защита, Дервиши отговори: " Васил сподели, че сега е в сигурност, само че ние сме малко обезпокоени и обмисляме и този аспект. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР