Македонският Куманово няма да продължи участието си в Балканската лига.

...
Македонският Куманово няма да продължи участието си в Балканската лига.
Коментари Харесай

Изхвърлиха македонци от Балканската лига

Македонският Куманово няма да продължи присъединяване си в Балканската лига. Ръководството на районния шампионат изключи клуба от надпреварата, считано от през днешния ден. Това се случи, откакто Куманово не съумя да извърши финансовите си отговорности, не построи конкурентноспособен състав и не съблюдава други условия на Лигата.

Ръководството на БИБЛ също по този начин показва терзание, че неналичието на естествена връзка с новото ръководство на клуба ще докара и до утежняване на изискванията за осъществяване на домакинските мачове в Куманово.

" За страдание, макар огромното почитание към Куманово и всички хора в тима и тези, които стоят зад него, не можем да позволим това да е единственият клуб в Лигата, който не е извършил финансовите си отговорности и може да заплаши останалите клубове, като им дава условия, несъответстващи на стандартите на Лигата. Затова като състезателен шеф, на мен се постанова да взема това доста мъчно и неприятно решение, с цел да защитя останалите клубове, Лигата и спонсорите и сътрудниците ни. Трябва да запазим имиджа и спортния дух на нашия план, " се споделя в изказването на създателя на Балканската лига и неин началник Шай Щрикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР