Макар у нас в България борбата с корона вируса да

...
Макар у нас в България борбата с корона вируса да
Коментари Харесай

В Белия дом направиха Зелен коридор за възрастни хора

 Donald Trump Make America Great Again MAGA Hat Cap Election 2017: Amazon.co.uk: Sports & Outdoors
Макар у нас в България битката с корона вируса да не е на най-високо ниво, екипът на " Фейк бюлетин " се добра до секретни данни на Световното подмолно опазване на здравето.
Научихме с огромна степен на невероятност, че наши учени и практикуващи лекари са ангажирани със здравната сигурност на Белия дом, по тази причина малко са изпуснали нещата у нас. 
В България нещата не вървят, не тъй като нямаме най-хубавите експерти, а таман заради това.
Причината да са по този начин зле нещата у нас е, че в Америка и Белия дом нещата са още по-зле и оттова ни откраднали експертите, които са на Първа линия у нас - Кунчев, Мутафчийски, Кантарджиев, Ангелов, Ананиев и т.н. 
***
След като създали тоя трансфер, американците получили от нашия щаб талантлив проект за здравната сигурност в Белия дом. 
Нашите експерти незабавно забелязали, че двамата президенти Байдън и Тръмп - определеният и довършващият мандата си, са в рискова възраст, а някои от тях и с доста рисково държание. 
Доналд Тръмп, въпреки че е по-младият от двамата, напълно се е вдетинил, кара някакъв старешки пубертет, барикадирал се е в Белия дом и споделя, че ще легне косо на изхода, ще оспорва резултатите от изборите до дупка и няма да разреши на някакъв беловлас старчок като Байдън да се разпорежда с най-великата страна в международната история. 
Бай Байдън от своя страна също не желал да каже bye bye на Белия дом и до известна степен е прав за себе си. 
Въобще в тоя политически и здравен тупик Сикрет Сървис в суматохата си заели нашите експерти, които незабавно въвели зелени коридори за възрастните хора в Белия дом, а Кантарджиев се заел да развлича Тръмп, като му прави смешни физиономии, с цел да не помни най-малко за момент натрапчивите си мисли за втори мандат. 
 Народоосвободителна въстаническа армия ПОРЦИЯ ФИЗИОНОМИИ ОТ ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ - YouTube
Тръмп малко се разсеял, наблюдавайки това представление, Байдън през това време лежащ за следобедна сънливост и обзор на пенсионерския щемпел. 
Към момента ситуацията в Белия дом е овладяно, но нашите специалисти са компактно ангажирани в Съединени американски щати и нямат физическа опция да се погрижат за България. 
Това е ненапълно обезпокоително, но се надяваме, че най-малко Бойко Борисов няма да ангажират в други закъсали страни, преди да ни освободи дефинитивно и окончателно от комунизма и корона вируса. 
Само на него разчитаме, най-малко мандата си да довърши, това е най-важното, другояче да сме живи и здрави. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР