Макар трансферът на Фернандо Каранга в чуждестранен клуб за сензационна

...
Макар трансферът на Фернандо Каранга в чуждестранен клуб за сензационна
Коментари Харесай

ЦСКА ще позлатява Каранга

Макар прехвърлянето на Фернандо Каранга в задграничен клуб за сензационна сума през лятото да се смята за сигурен, шефовете на “Армията” са решили да създадат финален опит да го задържат. За задачата той ще получи предложение за съществено нарастване на заплатата, както и за също толкоз съществени самостоятелни бонуси за маркирани голове, написа „ Меридиан Мач”.

Към Каранга има голям интерес, като поради това той забави с 10 дни прибирането си от Бразилия. Тогава се говореше, че го желаят отбори от Китай и Русия, които му оферират невероятни персонални условия и му мътят главата. В последна сметка на “Армията” съумяха да убедят Каранга да се прибере, с обещанието, че през лятото му подсигуряват трансфер. Сега обаче, месец и малко преди края на сезона, те вършат всичко допустимо да го задържат.

Причината е ясна - първокласен таран се намира доста мъчно. ЦСКА може и да вземе голяма сума при разлъка със своята звезда, само че парите не са гаранция, че ще бъде притеглен задоволително първокласен заместител на негово място. Дори на самия Каранга му трябваха няколко месеца, с цел да покаже на какво е кадърен.

Говори се също, че шефовете на ЦСКА са дали обещание на Каранга сериозен
бонус, в случай че през този сезон означи 25 гола. До момента бразилецът има 23 (22 съгласно БФС, защото попадението му в Русе е записано на Кристиян Малинов). Почти несъмнено е, че в оставащите мачове нападателят ще надмине тази граница.

Бразилецът пропуща първия полуфинал за Купата на България против Левски през днешния ден. Мачът стартира в 18 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР