Макар жанрът на екшън филмите да не е сред любимите

...
Макар жанрът на екшън филмите да не е сред любимите
Коментари Харесай

„The Princess” нов фентъзи екшън с българско участие

Макар жанрът на екшън филмите да не е измежду обичаните ни, няма по какъв начин да отречем какъв брой мъчно е да се сътвори сходна продукция на фона на морето от еднодневни оферти, което ни залива. Затова изпитваме любознание към всеки по-ннтересен и евентуално автентичен метод към екшъна. С днешна дата имаме мотив за доза оптимизъм, защото следва да гледаме нов филм, сниман в България, както и с родни актьори с дребни функции и механически екипи, измежду които е и Иво Аръков.


 Огледалото на българските срамотии 2 юни 2022 | Старият свят на привидностите си отива. Колкото по-бързо го разберем, толкоз по-добре. Защото, когато човек...
Ако сте в търсене на летен екшън с феминистка устременост, то нетипичнo разказаната приказка в, може и да е вашият метод да разпуснете в някой пламенен следобяд. Тук няма да видите добре познатия облик на принцесата, която чака своя принц да я избави, защото тя взима нещата в свои ръце, с цел да отбрани фамилията си и също така владее до съвършенство бойните изкуства. А историята звучи съвсем като Рапунцел, само че не напълно. Когато една красива принцеса със мощна воля отхвърля да се омъжи за нечовечен подтисник, тя е отвлечена и заключена в отдалечена кула в замъка на татко си, само че няма желание да бездейства. Бойните подиуми с изключение на добре показани, са и леко комични. Очакванията са за занимателен, анахроничен взор върху историята на принцеса в композиция с баснословен екшън, като този път избираме да погледнем с непредубедено око към жанра, поради българското наличие и да му дадем късмет. Премиерата е в Hulu на 1 юли.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР