Макар и съвършено лично преживяване, любовта ни свързва със света.

...
Макар и съвършено лично преживяване, любовта ни свързва със света.
Коментари Харесай

Калиста Флокхарт и Харисън Форд – любов, която устоя на времето

Макар и напълно персонално прекарване, любовта ни свързва със света. Тя лекува отмъстителност, укротява надменност и ни учи да обичаме макар несъвършенствата.

Пример в поддръжка на това изказване е актрисата Калиста Флокхарт, която среща огромната си и единствена обич -, когато е на 37-години. Възрастовата им разлика не е за подценяване – цели 22 години. Освен това, по това време на Харисън Форд към този момент има един провален брак и различен, който е напът да се сгромоляса.

През 1964 година Форд се дами за илюстраторката и готвач Мери Маркард, а връзката им продължава 15 години, само че нещата сред тях не вървят напълно безпрепятствено и нещо като че ли все не им доближава. Момчешкият манталитет на Форд е в стихията си и бракът им не съумява да промени този факт. Актьорът й изневерява, като за от “Междузвездни войни” свидетелства и автобиографичната книга на популярната актриса, в която тя признава, че тогава е съумяла да построи другарство за цялостен живот с Форд.

След това се омъжва за писателката и продуцентка Мелиса Матисън през 1985 година, а бъдещата му брачна половинка надали си дава сметка, че ползата на мъж като не може да се задържи дълго. В последна сметка обаче не остава без нищо – след развода съумява да измъкне цели 85 млн. $ от Форд. А солената разлъка влиза в топ 10 на най-скъпите холивудски раздели по това време.

Калиста и Харисън се срещат за първи път на церемонията на премиите " Златен глобус " през 2002 година Тя е задоволително смела и уверена в възприятията си, с цел да не се поколебае да направи " първата крачка ". Актрисата взема решение, че е най-разумно да разлее питието си върху него, с цел да й се отдаде опция да го заприказва. Няма по какъв начин да не признаем, че женските трикове не постоянно са най-логичните, само че историята напълно ясно сочи, че след това попадат право в задачата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР