Макар и по-малобройни, заради застудяващото време, протестиращите срещу правителството на

...
Макар и по-малобройни, заради застудяващото време, протестиращите срещу правителството на
Коментари Харесай

Ден 82: Ще победим, ще изчегъртаме зловредния тумор ГЕРБ

Макар и по-малобройни, поради застудяващото време, протестиращите против държавното управление на ГЕРБ, основния прокурор, а неотдавна и против кмета на София Йорданка Фандъкова, се ъбраха за 82-ра вечер в центъра на София. Отново бе блокирано придвижването пред Президентството, имаше крясъци " Оставка ", " Мафия " и освиркване на ръководещите от ГЕРБ.

" Битката ще продължи до момента в който победим, и да, ние ще победим. Може да сте сигурни ", разгласи Арман Бабикян, един от Отровното трио, организиращо митингите.

" За да изчегъртаме тези нарушители от властта, с цел да ги отстраним от страната, това значи да сме дружно. Няма различен метод с изключение на да сме единни. Това значи не да сме пасивни наблюдаващи, не да пазим рецептата за свалянето на властта единствено за себе си, значи да измисляме акции, да се организираме в групи, да сме дейни в личния си град, село, кооперация, блок, къща… ", съобщи от трибуната Виктор Лилов, който бе претендент за кмет на столицата в изборите през 2015 година и беше водач на партия ДЕОС.

Той съобщи, че с изключение на, че ГЕРБ ръководи страната, ръководи и столицата и напомни големият бюджет, с който разполага града. " Не единствено, че би трябвало да премахнем Борисов, освен, че би трябвало да премахнем Гешев, ние би трябвало да премахнем и Фандъкова – този прелестен заслон за проведена престъпност ", продължи Лилов, представен от БГНЕС.

Според протестиращите " в София също се правят далавери, прикрити зад усмивката на Фандъкова ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР