Макар и да не спечели в новоучредената категория за постижения

...
Макар и да не спечели в новоучредената категория за постижения
Коментари Харесай

Тейлър Суифт, Марго Роби, Дженифър Лопес: Тоалетите, с които блеснаха звездите на Златен глобус

Макар и да не завоюва в новоучредената категория за достижения в бокс-офиса, в която беше номинирана за концертния филм за извънредно сполучливото ѝ турне " Eras ", певицата Тейлър Суифт прикова погледите на аления килим на церемонията за премиите " Златен глобус " в прилепнала по тялото рокля в искрящо зелено, съобщи Асошиейтед прес.

За стилното дефиле на церемонията в Бевърли хилс, сложила началото на наградния сезон, чиято кулминационна точка са " Оскар " -ите, Суифт беше заложила на тоалета с три каишки на гърба, основан от креативния шеф на " Гучи " Сабато де Сарно. 

" Тейлър Суифт, облечена в Гучи, е безспорен триумф за Сабато де Сарно. Само с един сезон в паметната къща зад тила си, той към този момент облича една от най-известните поп икони в света " , означи Маделин Хърш от ИнСтайл. " Визията беше типично в стила на Тейлър. Тя обича блясъка, само че с яркия цвят и еластичен контур това несъмнено беше едно от най-интересните ѝ решения напоследък ".

Германката Сандра Хюлер - звездата на отличения със " Златен глобус " за най-хубав интернационален филм " Анатомия на едно рухване " и на " Зона на интерес ", също мина по аления килим с рокля на " Луи Вюитон " в цвят " зелена богиня " - сред изумрудено и морско зелено, с корсаж с тесни презрамки и пола с нежни плисета, падаща в шлейф. 

Марго Роби, която се превъплъти в облика на " Барби " в едноименния касоразбивач, който водеше по номинации за оценките с девет на брой, само че завоюва единствено две, се появи като същинска кукла напълно в розово - поръчкова рокля с пайети на " Армани Приве ", гарнирана с тюлена боа. Визията на Роби беше въодушевена от модела на Барби от 1977 г. 

Колман Доминго отдаде респект към деятеля Баярд Ръстин, който изобразява във кино лентата " Ръстин ", със смокинг в жанр Джавахарвал Неру, декориран с безвредни игли с перли и перлени копчета. Доминго носеше и една перлена обеца. Визията му е дело на новия креативен шеф за мъжка мода на " Луи Вюитон " Фарел Уилямс.

Лили Гладстоун, звездата на " Убийците на цветната луна ", която сътвори история на премиите " Златен глобус " като първата актриса от коренното население на Съединени американски щати с приз за най-хубава основна женска роля, беше избрала за церемонията бяла рокля на " Валентино ", съчетана с черна пелерина и огърлица вид чоукър на " Булгари ". 

Младият артист Тимъти Шаламе - новият Уили Уонка, прочут със склонността си да поема фешън опасности, носеше тесни черни панталони и черна риза, гарнирани с искрящо черно сако на " Селин ". 

Дуа Липа се появи в ексцентрична черна рокля на " Скиапарели " със златиста декорация, наподобяващи кости на скелет. Тоалетът й беше комбиниран с колие на " Тифани " от 1962 година

Британската актриса Хелън Мирън заложи на рокля и пелерина " Долче и Габана " в два нюанса на лилавото.

Дженифър Лопес мина по аления килим с обхванала тялото ѝ розова рокля без презрамки с големи флорални ръкави в жанр Стария Холивуд.

Режисьорката на " Барби " Грета Гъруиг носеше черна рокля " Фенди Кутюр ", съчетана с дълги черни ръкавици. 

На черна рокля без презрамки с пола с шарка на мидички, дело на " Долче и Габана ", беше заложила и Дженифър Анистън . Актрисата мина по аления килим с емблематичната прическа на героинята си Рейчъл от сериала " Приятели ".

" Може да звучи на ниска цена, само че в действителност е правилно, че остарелият холивудски искра се завръща на аления килим след стачката на сценаристите " , сподели Брук Боб от " Харпърс базар ".

Що се отнася до претекстовете, Джилиан Андерсън " събра погледите " с рокля без презрамки в цвят слонова кост на Габриела Хърст, бродирана с претекст на вагини.

Куинта Брънсън , която постоянно се откроява с стилните си изяви, носеше блестяща рокля на " Балмен " в цвят шампанско с кръстосано деколте.

" Ако премиите " Златен глобус " са някаква индикация, то ние сме в разгара на новия Златен век на Холивуд, що се отнася до модата " , сподели Хърш. " Всички - от Ема Стоун до Куинта Брънсън, искряха в блестящи рокли, които привличаха светлината. Дори Тейлър Суифт се включи в този церемониал на блясъка " .  

Група звезди, измежду които Давайн Джой Рандолф, Алма Пьойсти, Хайди Клум, Селена Гомес, Джулиан Мур, Флорънс Пю, бяха заложили на тоалети в алената тоналност. Червено бяха избрали и някои мъже като Бари Киогън и Джон Красински. 

" Харесва ми по какъв начин на всеки килим даден цвят се откроява. Имаше обилие от жълто и розово, само че аленото е толкоз типичен цвят за аления килим " , означи Андреа Лавинтал от сп. " Пийпъл ". 

В сребристо блестеше Джулия Гарнър , която беше заложила на рискова визия на " Гучи ".

С по-нестандартни тоалети на церемонията за премиите " Златен глобус " избраха да се появят звезди като Иса Рей с рокля с геометричен дизайн в оранжев металик на Памела Роланд, Опра Уинфри в прилепнала по тялото лилава рокля с дълъг ръкав на " Луи Вюитон ", Натали Портман с рокля на " Диор ", наподобяваща градина от пайети.

На училищен жанр бяха заложили Мерил Стрийп със свободно падащи черна пола и сако и бяла блуза, Били Айлиш с бяла блуза, кафява пола и голямо черно сако, Джоди Фостър с черна риза с висока яка с пайети и колан на талията над обемиста плисирана пола. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР