Макар и да е малко по-скъпо удоволствие от обикновеното слънчогледово

...
Макар и да е малко по-скъпо удоволствие от обикновеното слънчогледово
Коментари Харесай

Искат 600 евро за наистина Златен зехтин

Макар и да е малко по-скъпо наслаждение от елементарното слънчогледово олио, зехтинът несъмнено е в пъти по-полезен и тъкмо поради това от ден на ден хора прибягват до ежедневната му приложимост.

Той обаче може да бъде и немислимо безценен, в случай че решите да заложите на нещо екстравагантно, само че несъмнено с високо качество.

Новият специфичен зехтин се създава в Хърватия и серията e лимитирана. Цената му е 600 евро за една бутилка, която ще получите в особено направена и декориране дървена кутия и документ, посредством който ще имате опцията да вземете и втора бутилка. Произведени са едвам 444 бутилки, тъй че няма да са доста щастливците, пробвали същинския усет на лукса.

Висококачественият екстра върджин зехтин е сипан ръчно и като добавка при наливането му в бутилката са поставени дребни ядливи люспички от 24 каратово злато.

Всяка част от процеса на произвеждане се следи зорко, с цел да не се допусне някоя неточност, която да скапе съвършеното качество.

Златният зехтин може да се употребява както и елементарния - за кейкове, крем супи, месни и зеленчукови ястия, риба, само че най-добре стои в чинията, употребен като украса, да речем върху салата.

Ако разполагате с непотребни пари и желаете да вкусите тази ароматна и в същото време атрактивна добавка, е по-добре да побързате, тъй като първокласната серия сигурно бързо ще свърши.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР