Макар да се появи в продължението на Сексът и градът

...
Макар да се появи в продължението на Сексът и градът
Коментари Харесай

Джесика Паркър спряла да говори с Крис Нот след обвиненията

Макар да се появи в продължението на " Сексът и градът ” единствено за един епизод, Крис Нот притегли най-вече внимание от целия каст. След като против него бяха подвигнати обвинявания от няколко дами в полово принуждение, актьорската му кариера пое стремително надолу.

Нот трайно стана нежелателен в Холивуд и даже най-близката му колежка и екранна партньорка Сара Джесика Паркър призна, че не е говорила с него след обвиняванията, станали обществено притежание.

В изявление за „ The Hollywood Reporter “ 57-годишната актриса разкри, че не е общувала с Крис Нот след случилото се и не знае дали това изобщо в миналото ще се случи.

„ Не знам дали въобще съм подготвена да приказвам по тази тематика, само че не мисля. Като продуцент не реагирах, а трябваше да го направя “, сподели тя.

В края на годината Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис не останаха безучастни и показаха мнението си.

" Дълбоко сме натъжени да чуем за обвиняванията против Крис Нот. Подкрепяме дамите, които споделиха за мъчителните си прекарвания. Знаем, че не им е било елементарно да излязат пред света и ги поздравяваме за това ", написаха трите актриси в социалнире мрежи.

Всички обвинявания нанесоха сериозен удар против кариерата на артиста, а резултатите не закъсняха. Освен че се сбогува с контракта си с организацията и компанията за фитнес уреди Peloton смъкна рекламата с негово присъединяване, той загуби договорка за 12 милиона $ от продажба на марката си текила.
Героят на Крис Нот от " Просто ей по този начин " оживява още веднъж в реклама на Peloton
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР