Мъжкият национален отбор по волейбол на Италия се класира за

...
Мъжкият национален отбор по волейбол на Италия се класира за
Коментари Харесай

Италия чака България или Германия на четвъртфинал

Мъжкият народен тим по волейбол на Италия се класира за четвъртфиналите на европейското състезание, откакто победи Латвия. В идната фаза на шампионата " Скуадра " -та ще играе против България или Германия.

Осминафиналът сред " лъвовете " и Бундестима стартира в 20:00 ч. през днешния ден (12 септември) и може да го гледате директно по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Италианските волейболисти съумяха да победят с 3:0 (25:14, 25:14, 25:16) непретенциозните си противници от Латвия, които за първи път излязоха от груповата фаза на европейското състезание.

Снимка: CEV

Със мощна игра 6-кратните европейски първенци обаче не позволиха никаква изненада. Само в първия гейм до 10-та точка латвийците съумяха да дадат отпор, а по-късно възпитаниците на Фернандо де Джорджи не им оставиха шансове.

Най-резултатен за отбора на Италия, който от 1987 година постоянно е в топ 8 на Европа, беше Даниеле Лавия с 13 точки.

Снимка: CEV

До момента е явен единствено един от четвъртфиналите. Полша и Русия ще мерят сили на 14 септември за място в топ 4 на Европа.

Гледайте мача България - Германия директно по RING от 20:00 ч., както и на уеб страницата btvnovinite.bg. Коментарното ни студио стартира 15 минути преди срещата!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР