Мъжкият национален отбор на България се събра на лагер преди

...
Мъжкият национален отбор на България се събра на лагер преди
Коментари Харесай

Националите се събраха за двубоите с Кипър и Норвегия

Мъжкият народен тим на България се събра на лагер преди дуелите с Кипър и Норвегия от шампионата Лига на нациите.

Избраниците на Петър Хубчев дойдоха в Национална футболна база " Бояна ", където ще се приготвят до 15 октомври, когато тимът отпътува за Осло. България среща Кипър в събота от 21:45 на стадион " Васил Левски ", а 3 дни по-късно гостува на норвежците на стадион " Улевал ".

Националният селекционер Петър Хубчев и определени футболисти от представителния отбор ще се срещнат с медиите в петък, 12 октомври, от 18:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база " Бояна ". Пресконференцията на съботния ни противник Кипър ще се организира в петък, 12 октомври, от 19:30 ч. в зала " Родина " на Националния стадион " Васил Левски " и ще бъде последвана от публична подготовка на гостуващия състав.

В първите си два мача от новия шампионат на УЕФА националите реализираха победи над Словения и Норвегия и при положителни резултати в идните срещи имат огромни шансове да завоюват своята група и да продължат към финалната фаза на шампионата идващото лято. Общо четири тима ще си обезпечат визи за Евро 2020 посредством Лигата на нациите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР