Мъжете си тръгват от една връзка по много различни причини.

...
Мъжете си тръгват от една връзка по много различни причини.
Коментари Харесай

6 причини защо мъжете си тръгват

Мъжете си потеглят от една връзка по доста разнообразни аргументи. Без значение къде се намирате в връзките си – обвързани от дълго време или скоро сте почнали да излизате дружно. Възможно е да има миг, когато мъжете от време на време са склонни да се оттеглен. Повечето пъти това има по-малко общо с вас или връзката, а повече с тяхното прочувствено положение, персонални прекарвания и неустановеност.

Разбираме, че е опустошително да видите вашия човек да се отдръпва от вас. Бихме ви предложили да не вършиме прибързани изводи и да не го атакувате с непрекъснати въпроси. Колкото и комплицирани или засегнати да сте и до каква степен страхът от незнайното стартира да ви тормози с всеки минал ден, значимо е да разберете за какво мъжете си потеглят.

Ние сме тук, с цел да ви помогнем да разберете тези аргументи. Освен това споделихме някои жизненоважни препоръки, които да ви оказват помощ да се справите, когато той се отдръпне. Така ще можете да поправите нещата сред вас двамата.

Ето и кои са част от аргументите за какво мъжете си потеглят.

Не е сигурен в същинските си усеща

Това евентуално е една от най-честите аргументи, заради които мъжете си потеглят от една връзка. Много проучвания разкриват, че те се влюбват по-бързо от дамите. Така че даже когато си мислите, че всичко във връзката ви върви безпрепятствено или се развива добре, вашият сътрудник може да се почувства откъснат. Той не е сигурен какви са същинските му усеща към вас.

Още един път разбираме, че това е обидно и объркващо. Поговорете и по-късно дайте на мъжа си малко време, с цел да може да разбере нещата. Това е в най-хубавия интерес и на двама ви.

Страх от обвързване

Страхът от обвързване също е от аргументите, заради които мъжете си потеглят. Той може да произтича от разнообразни аргументи, в това число възприятие на напън, боязън от отговорност или претоварване от отговорности и действителност.

Този боязън го кара да мисли прекомерно доста за неща, които може да не са действителни в сегашното. Така че, до момента в който един ден наподобява, че всичко е съвършено, на другия ден той може да се отдръпне от вас изведнъж.

Това, че е недосегаем за вас, може да наподобява, че ви обърква. Въпреки това бъдете търпеливи с него. Дайте му време да намерения и да се успокои.

 мъжете си потеглят 1

Травма от предишното

Много хора са били в неприятни връзки. Може би вашият сътрудник е бил жертва на такава. Сега, когато виждат, че нещата сред вас двамата стават съществени, защитният му ентусиазъм може да желае да го защищити. Понякога мъжете си потеглят тъкмо, тъй като се опасяват да не бъдат засегнати още веднъж.

Също по този начин е допустимо той да има безсънни нощи, преживявайки контузията си от предишното и по този метод неумишлено да се отдръпва от вас. В подобен случай се пробвайте да го утешите с фини и откровени жестове. Накарайте го да разбере, че не всеки човек ще го нарани. И най-важното, дайте му време да се оправи с възприятията си.

Стрес

Мъжете и дамите се оправят със напрежението по друг метод. Освен това аргументите за него също могат да бъдат разнообразни. При мъжете стресът може да се появи заради работа, финансови проблеми, семейство или нещо напълно друго. Накратко, те просто имат прекалено много в чинията си и не могат да влагат времето си в сериозна връзка.

Така че, когато видят, че нещата се обръщат към сериозна нотка от непринудена, мъжете си потеглят. В такива обстановки също бихме ви посъветвали да му дадете малко пространство. Не се заяждайте непрестанно и да го карате да се усеща по-зле. След като се оправи с други проблеми, той несъмнено ще се върне при вас.

Не е подготвен

Колко постоянно сте се чудили за какво сътрудникът ви се държи необичайно сега, в който задавате съществени въпроси или говорите за бъдещето? Причината мъжете да се отдръпват от сходни диалози е, че просто не са подготвени. Въпреки че инцидентните срещи или любовна връзка може да ги развълнуват, те не желаят да се открият с вас скоро. И колкото повече желаете нещата да се случат, толкоз повече може да наподобява, че бягат от вас или връзката.

 6 аргументи за какво мъжете си потеглят

Страх от загуба на независимост

Ние, хората, сме порочни същества, които обичат свободата си над всичко друго. И концепцията да се установите или да се обвържете с един човек за цялостен живот може да наподобява малко плашеща. Често мъжете си потеглят, в случай че търсят единствено инцидентни връзки. Естествено, в случай че мъжът ви не е подготвен или наподобява неловко при споменаването на сериозна връзка или дълго и щастливо, той незабавно ще се отдръпне.

Друга причина, заради която мъжете си потеглят, може да е, че той към момента желае да резервира опциите си отворени. Въпреки че нещата сред вас вървят безпрепятствено, концепцията, че той няма да има късмет с други дами, може да го отблъсне. Знаем, звучи грубо, само че от време на време в действителност повода е тъкмо тази.

Комуникацията е в основата на здравите връзки. Мъжете си потеглят и заради нейната липса, тъй че пробвайте се да разберете от какво има потребност сътрудникът ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР