Мъжете са склонни да мислят, че колкото повече инвестират в

...
Мъжете са склонни да мислят, че колкото повече инвестират в
Коментари Харесай

10 признака, че жената до вас просто ви използва

Мъжете са склонни да мислят, че колкото повече влагат в една жена, толкоз повече тя ще ги цени и обича. Но не постоянно е по този начин. Понякога дамата може просто да употребява мъжа до себе си, без да му дава нищо. Ето признаците, които би трябвало да ви подействат като сигнална лампичка, господа!

Чувствате се непълноценни

Когато сте с нея, чувствате, че нещо липсва, като че ли не можете да докоснете сърцето й. Това е по този начин, тъй като тя не отвръща. Опитвате се да й угаждате, тъй че тя да ви обича, само че нищо не става и  попадате в личния си капан.

Тя ръководи връзката ви

Имате възприятието, че вършиме всичко във връзката си поради нея, а тя не дава нищо в подмяна. Тя единствено ръководи връзката. Спокойно, това към момента не значи, че тя ви употребява, само че пък значи, че сте в нездравословна връзка.

Всички диалози са единствено за нея

Ако тя се нуждае от поддръжка, вие постоянно сте там. Повечето от вашите диалози са за нейния живот и нейните проблеми. Но какво става, когато вие самите имате проблем? Готова ли е да те изслуша или постоянно е заета? Ако е подготвена да разисква единствено проблемите си, значи тя просто ви употребява.

Награждава ви, когато вършиме нещо за нея

По създание тя ви манипулира да извършите нещо за нея и да получите нещо в подмяна. Може би тя ви изнудва с фамилиарност, усеща или нещо друго. Това, от което се нуждаете от връзката, тя го употребява оптимално добре, с цел да получи това, което желае.

Тя прави себе си комплициран човек

Когато желаете да говорите с нея за връзката си, с цел да разберете какво желае, тя стартира да се прави на жертва, да се оплаква, че всичко й е мъчно и така нататък Всъщност тя просто ви употребява.

Тя постоянно се нуждае от персонално пространство

Или е прекарала целия уикенд с вас, или споделя, че има потребност от време за себе си. И когато към този момент сте си създали проектите, тя се връща. Всъщност, когато се отдалечи, евентуално ще опита просто другите си благоприятни условия.

Не познавате нейните другари

Тя има другари, само че в никакъв случай не сте ги срещали. Или може би сте виждали някои от тях по случайност, само че тя даже не ви е срещнала.

Вашите другари и семейство не я харесват, тя тях – също

Тези хора нормално нямат мотив да не са почтени с вас. И в случай че те не я харесват и тя се пробва да ви отдалечи от тях, да насочи вниманието от тях към нея самата, тази жена не държи същински на вас.

Страхувате се да й откажете капризите

Притеснявате се каква ще бъде реакцията й, страхувате се от нейното наказване, даже да е психическо. Това е операция!

Чувствате се отговорни, когато казвате това, което желаете

Може би към този момент сте осъзнали, че не получавате това, което желаете от тази връзка. Вашите потребности не са задоволени, само че когато й кажете за това, вместо да разберете, тя ви упреква. Тя ви назовава лакомец, в случай че желаете фамилиарност. Или ви упреква, че сте я подлъгали, в случай че имате малко пари.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР