Мъжете постоянно реагират подсъзнателно на еротичните послания, които оставят външният

...
Мъжете постоянно реагират подсъзнателно на еротичните послания, които оставят външният
Коментари Харесай

Какво в жените въздейства съблазняващо у мъжете: Как да използвате плюсовете си във ваша полза

Мъжете непрекъснато реагират подсъзнателно на еротичните послания, които оставят външният тип и придвижванията на дамите.  

Когато мъжът се усеща притеглен от някоя дама, всяко нейно придвижване или въздишка се приема като тематичен сигнал. Без даже да го осъзнава, дамата непрекъснато излъчва такива сигнали, а мъжът реагира. Ако се научите да контролирате тези сигнали, ще постигнете невероятни резултати в печеленето на мъжко внимание.

Гъвкавост

Мъжете постоянно насочват вниманието си към женската еластичност. Например, в случай че една жена се протяга след сън, извивайки тил, това работи изключително възбуждащо. Всичко това е просто въпрос инстинкти. Пластичността и гъвкавостта на женското тяло са доста значими за интимността.

Докосване пред непознати

Също по този начин мъжете реагират на допиране пред непознати. Ако докоснете обществено крайници му или, ще задействате точния механизъм.

Облечете тениската му

Мъжът мигновено ще насочи вниманието си към вас, в случай че се появите пред него не гола, а в тениската или ризата му. В такава лека небрежна форма една жена наподобява необикновено и влияе непосредствено върху мъжката душeвност. Защото у господинът подсъзнателно се включва „ алена лампичка “ и той няма самообладание да съблече облеклата ви.

Съблазняване посредством хранене

Работи чудесно, да вземем за пример, в случай че ближете сладолед или хапвате нещо на дребни хапки, постепенно и грациозно. Изпробвайте тази техника и ще видите, че работи съвършено.

Боси крайници

Мъжете харесват крайници без обувки. Мъжкото подсъзнание ги асоциира с женската голота.

Умерено количество грим

Да не забравяме и за външния тип. Пропорционална фигура, красивото лице без доста грим – всичко това работи във ваша изгода, скъпи дами.

Способност за връзка

В последна сметка един мъж желае да се гордее с жена си пред обществото.

Коса

В очите на мъжа хубавичко и плътна коса е знак за здраве и плодовитост. Разпуснатата коса пък оказва доста трогателен резултат и е способна безусловно да подлуди мъжете.

Тънка талия и необятен ханш

Мъжете интуитивно търсят бъдеща майка за децата си, тъй че необятния ханш и тънката талия са единствено във ваша изгода.

Какво може да уплаши мъжете?

Фалшивите мигли, кичури, загар, получен в солариум – всичко това е явен сигнал, че дамата е доста взискателна и поставя големи старания за поддръжка на външния си тип. Това значи, че не е елементарно да й се угоди и това може да изплаши доста мъже.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР