Мъжете очакват да правят секс на третата среща, докато за

...
Мъжете очакват да правят секс на третата среща, докато за
Коментари Харесай

Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета

Мъжете чакат да вършат секс на третата среща, до момента в който за дамите това е по-вероятно да се случи чак след петото излизане, демонстрира ново изследване, съгласно което мъжете чакат да си легнат с обекта на тяхното предпочитание още на третата среща и са подготвени да разпилян повечко пари, с цел да " подтикват “ романтиката.

Един от петима господа счита, че ще си легне с дамата, в случай че е похарчил повечко пари за срещата им. Очакванията им не всеки път се оказват напразни, защото седем % от представителките на нежния пол признават, че се усещат „ задължени “ да преспят с мъж, който е бил прекомерно великодушен на срещата им.

Подготовката за срещата

И дамите, и господата признават, че са подготвени да похарчат цели положения с цел да се приготвят за срещата. Разходите най-често са за нова прическа, облекла и долни дрехи. Разбира се, мъжете са склонни да влагат още повече пари, в случай че са сигурни, че вечерта ще приключи в спалнята.

Сметката

Господата е най-вероятно да платят сметката на първа среща, като по-късно двойките стартират да си я разделят. Само три % от дамите заплащат сметката на първа среща, при мъжете това са 69 %. Повечето от дамите обаче биха предпочели да си я поделят.

Какво отблъсква мъжете и дамите

Има неща, които могат тотално да отхвърлен дамите, и те даже да не се замислят за секс. Това са мръсните чаршафи, неподдържани нокти, грозно долни дрехи и непочистена спалня.

Мъжете пък губят полово предпочитание от окосмяване над горната джука или краката, мръсни чаршафи или долни дрехи, липса на парфюм и грозни обувки.

И двата пола пък са привлечени от приятни и уверени хора.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР